spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei. ”Sunt în stare de șoc!”

- Advertisement -

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, după o relație care a durat patru ani și câteva luni. Vedeta a luat o decizie dificilă cu privire la relația ei.

”Sunt în stare de șoc!”‘

Alexandra Stan a trăit tumultuoase povești de dragoste. Cu toate acestea, vedeta a luat decizia de a se despărți de iubitul actual și să își ia rămas bun într-un mod frumos.

Vedeta și-a explicat decizia printr-un bilet de adio.

”Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc… Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a spus Alexandra Stan.

Care este motivul despărțirii

Cântăreața a ales să vorbească și despre motivele care au stat la baza separării celor doi. Frumoasa artistă arată că suferă după despărțire și pare că nu ea este cea care a luat această decizie.

”Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni. (…) Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. (…) … https://redactia.ro/alexandra-stan-s-a-despartit-de-iubitul-ei-sunt-in-stare-de-soc-76429?utm_source=marfeel_push&utm_medium=pusharticol&utm_campaign=articol&utm_term=articolpush&utm_content=pusharticol

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.