spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
30-apr.-2024

Mașină în șanț, pasageră la un pas de a rămâne fără un ochi

- Advertisement -

NEATENȚIE… Un tânăr de 21 de ani, din comuna Băcani, care conducea un autoturism Audi A4 Brek, pe DJ 245 pe direcția Băcani – Bârlad, a fost implicat într-un accident stupid. Pasagera din mașină a suferit un traumatism la un ochi. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

La orele 8.17, la 112, a fost anunțat ieri un accident pe raza comunei Băcani, cu o victimă, o femeie de 51 de ani. La fața locului s-a deplasat un echipaj pentru prim ajutor (EPA) al ISU Vaslui, detașamentul de pompieri Bârlad. Salvatorii au găsit șoferul și pasagera evacuați din mașina care era oprită pe o parte în rigola din șanțul drumului județean și cu botul înfipt într-un cap de pod. Pasagera de 51 de ani avea un traumatism minor sub ochi, iar după ce i s-au acordat îngrijiri la fața locului, a refuzat transportul la spital. Accidentul s-a petrecut, după cum reiese din primele cercetări ale poliției, într-o curbă, unde șoferul de 21 de ani a intrat cu viteză și, pe fondul unui carosabil umed, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu două roți în șanțul de pe marginea drumului. A continuat să meargă încercând să iasă din șanț, dar s-a oprit într-un cap de pod. Victima a acuzat durere la ochi, iar paramedicii de pe EPA i-au acordat îngrijirile medicale necesare.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. Șoferul a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ”, a precizat Loredana Stavăr, purtătoarea de cuvânt a IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.