spot_imgspot_img
14.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Ele sunt „prințesele” care trăiesc în palatele de la marginea Iașului. Kilograme de aur, mașini de lux și haine de firmă pentru cele mai frumoase pirande.

- Advertisement -

Mai multe pirande din zona Grajduri au devenit peste noapte adevărate prințese. În mediul online, tinerele distribuie masiv videoclipuri și fotografii cu ele în cele mai spectaculoase ipostaze. Luxul este la el acasă, iar majoritatea pirandelor se filmează în timp ce se lăfăie în luxul din palatele pe care familiile lor le dețin

La câțiva kilometri de Iași se află comuna Grajduri, o comună cunoscută pentru comunitatea de romi care trăiește acolo. Despre romii de la Grajduri se poate spune că sunt unii dintre cei mai înstăriți din țară. De-a lungul anilor, romii au strâns averi impresionante și au construit palate cu zeci de camere. Despre modul în care s-au îmbogățit romii de la Grajduri s-ar putea discuta mult. O parte dintre ei sunt anchetați penal, iar o altă parte se află în spatele gratiilor pentru tot felul de infracțiuni de natură economică. Dacă până nu demult romii din Grajduri se afișau doar în spații publice îmbrăcați extravagant și accesorizați cu kilograme întregi de aur, acum moda s-a schimbat, iar romii au umplut rețelele de socializare. Astfel, în fiecare zi, măcar o pirandă din Grajduri încarcă poze sau videoclipuri unde sunt etalate bogățiile din diferite familii.

Prințesele de pe TikTok sunt din comuna Grajduri

Mai multe pirande au ajuns vedete pe TikTok. Tinerele din Grajduri sunt extrem de frumoase și de aranjate. Accesoriile nu lipsesc din ținuta lor de gală. Pe TikTok sunt îmbrăcate ca niște veritabile prințese, cântă și dansează și adună sute și sute de aprecieri. În ultima vreme, fetele de etnie romă au început să fie mai vizibile. În trecut, acest lucru era oarecum interzis.

Tinerele nu erau lăsate să iasă din case fără să fie însoțite de bărbați, iar despre fotografii sau videoclipuri postate pe siteuri de socializare nici nu putea fi vorba. Iată că la Grajduri lucrurile stau altfel de o perioadă, iar romii se folosesc acum la maximum de internet. Într-un fel sau altul, pentru ei internetul a devenit instrumentul perfect pentru a fi vizibili în toată țara și pentru a-și arăta bogățiile. Trebuie precizat faptul că la Grajduri nu toate familiile sunt bogate. Există și romi săraci care nu intră în grațiile bogaților de la Grajduri. …https://www.bzi.ro/ele-sunt-printesele-care-traiesc-in-palatele-de-la-marginea-iasului-kilograme-de-aur-masini-de-lux-si-haine-de-firma-pentru-cele-mai-frumoase-pirande-galerie-foto-exclusiv-4121422?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.