spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
01-mai-2024

Liber sugetator

- Advertisement -

S-a stricat marea prietenie între Cãtãlin Bâgu, seful Politiei Bârlad, si Alin Cosnitã, proaspãt numit adjunct la Paza de Coastã la Constanta. Nimeni nu stie cum de s-a rupt aceastã puternicã legãturã. Pe vremuri se aveau ca fratii. Bâgu nu ar fi ajuns ce este fãrã „fratele” Cosnitã. Va fi interesant de vãzut cum se va achita de sarcini la Constanta marele nostru bârlãdean, fost politist de frontierã la Oancea, dar tare ne gândim cã portul Constanta va deveni unul foarte atractiv pentru „fratii” sãi.

La Bârlad s-a înregistrat prima premierã. Politia Localã face evacuãri din apartamentele primãriei. Nu stiam cã oamenii lui Chelaru au devenit peste noapte si executori judecãtoresti, însã la capitolul eficientã bãietii stau foarte bine. Nu pleci, îti pun cãtusele si te bat cu pulanu’ pânã te evacuezi singur. Pentru cei care au de recuperat bunuri sau bani si au o decizie finalã de la o instantã, îi îndrumãm sã apeleze cu încredere la Politia Localã. Nu iau comisioane si te rãzbunã cu pulanu’ dacã datornicul nu se conformeazã.

La spitalul din Bârlad s-au format douã opinii, cu privire la cine ar fi mai bine sã conducã, încât liderii PNL s-au împãrtit în douã. Primarul si-l doreste pe Iosipescu, fiindcã este mai ferm si crede cã va fi eficient în scoaterea gunoiului de sub pres, iar conducerea de la Vaslui o agreeazã pe Bors, managera care s-a descurcat binisor în pandemie. Sã vedem cine va fi mai inspirat la concurs si sã obtinã la final nota 10.

Bîca, senator fudul care se trage cu Cielo

Ne asteptam cã Mos Crãciun sã-i fi adus anul trecut, senatorului Bîca, o masinã nou noutã, dupã ce mos Neculai i-a dãruit un mandat de parlamentar. Dar n-a fost sã fie, asa cã tot cu Cielo din 1999 umblã. Ne mirã cã-l primesc ãia în parcarea de la Senat, unde nici Logan-urile noi nu mai sunt bine venite. Si, în final, sã-i spunem „La multi ani!”, tânãrului parlamentar liberal, Tudor Polak, în speranta cã vom primi si noi mãcar o bere. Cã de la Bîca nu avem nicio sansã. În cielo nu are minibar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

68 COMENTARII

  1. Chelaru este cel mai dobitoc fost milițian, care crede că e mai deștept ca toți prin modul de a se comporta.
    Coane ai avut noroc ca te-ai dus la politia locala, că altfel esti varză .

  2. Chelaru e cel mai prost conducător de poliție locală, habar nu are, cum naiba l-au ținut în miliție pînă l-au arestat, e un infractor născut.
    Multi au depresie din cauza lui .

  3. Ce ia facut Chelaru politistului care și-a vîndut hainele, ia supt pu..a.
    Cine a rămas și este PROSTUL din poveste, cel pensionar de lux Chelaru Vasile, bou cu acte de milițian.

  4. Unde naiba l-ați gasit pe prostul de Chelaru, care cît a fost în politie nu a facut decît sa primeasca spaga, un bou care a traumatizat femeia1.

  5. Unde naiba l-ați gasit pe prostul de Chelaru, care cît a fost în politie nu a facut decît sa primeasca spaga, un bou care a traumatizat femeia1.

  6. Chelaru este cel mai jegos milițian crescut în pepiniera comunistă, are atitudine de golan dar nu il ajuta fizicul, obosit de prostiile pe care le face, că are minte cît un taur.

  7. Tivarășu Chelaru mașina de serviciu se poartă cu înscrisuri de poliție locală, iar tu boule îmbrăcate cu ținută ,că e plătită din banul public, la care tu ai o datorie morală, pe care ți-ai facut-o cînd apărai violatori și infractori.0

  8. Chelarule să-i zici lui măta să nu se umfle, sau sai sugi pu..a lui Carp, că te pupă în c..r și te crede prostul poliției locale, sînteți niște scursuri ale societăți, ajuns în funcție prin pupincurist.

  9. Chelarule să-i zici lui măta să nu se umfle, sau sai sugi pu..a lui Carp, că te pupă în c..r și te crede prostul poliției locale, sînteți niște scursuri ale societăți, ajuns în funcție prin pupincurist.

  10. Mumia de Ceapa Iulian, care a lins în pi,,,ă pe Cezara cînd la dat afară pe Fostul comandant, acum suge p…a lui Chelaru să-i dea posturi călduțe, cum e cu abuzurile boule .
    Dacă tu o duci bine restul care cotizează e fraieri?
    De ce nu te autosesizezi de abuzul continu a lui Chelaru care a pus la dispoziție șofer și mașină pentru contabile și secretara(aveți în organigrama?), să fie zilnic aduse și aduse de acasa la muncă, pe banii publici dl .Chelaru.

    Mare jegos și retardat este acest Chelaru Vasile, care a învățat la Danubius.
    MAI nou Rîpan bețivan se streseaza de prostiile care Vasile le face prin inteligenta lui de comisar .

  11. Cum a ramas cu polițistul local care și-a vîndut hainele dn.comandant.
    L-ai pupat în cu..r și i-ai supt pu..a, și ți-a dat o muie de toată frumusetea.
    Prostul de Chelaru nu se dezminte în ceea ce face, vrea să fie dobitocul hrănit se Carp și Gălățeanu , care a aranjat și nu a plătit porcul lui Bocaneț, mîncat de familia lui Chelaru .

  12. La Poliția Locală, mîncătorii de căcat, Carp,Balaban,Sperilă și Gălățeanu au luat cu asalt biserica Sf.Mina și se roagă să nu plece Chelaru.
    Betivanul de Ŕîpan cu Marlena, le tremură dinții în gură că nu-i mai fixează în fesele comandantului.
    Oare cine va fi succesorul dacă pe Olariu la ,,executat ,, cum a vrut Chelaru .
    Se fac numiri în taină, va fi Obreja,Popa s-au Plopeanu ?

  13. Cine a zis de omul prost să fugi, mare dreptate avea.
    Chelaru este un fost Milițian, care a pus botu la fraieri iar acum a devenit mare polițist local. Băi jegosul cînd te uiti în oglindă nu te vezi cît de PROST ești.

  14. Cum s-au așezat lucrurile la poliția locală.
    Chelaru a ramas cel mai prost din instituție, și cu asta crede că a pus capac.
    Un deștept nu are ce cauta între proști, se va face mic în japca de la Trestiana.
    Numai dacă sfatuitorul Rîpan și Lăcramioara piesa 1, îi va da accept.
    Uno grande prostancus homosapiens e tito Vasili.

  15. Să nu credeți că .Chelaru a fost arestat fără rost, nu-l mai suportau colegii că habar nu avea de muncă în teren, din auzite punea și el în aplicare , că prostul avea funcție, unde va lucra va fi foarte greu de acei oameni. MAI BINE UN PENSIONAR DE LUX DECÎT UN LIBIDINOS IN SISTEM.

  16. Ce aveți cu Chelaru că el e de neînlocuit ca hîrtia igienică, în afară de Carp , Gălățeanu nu-l suporta nimeni, la cît de dobitoc este, un prost care statul ia dat putere dar nu stie ca din prostiile pe care lea făcut va deveni victimă și atunci toți pupincuriști îl vor părăsi.

  17. Boul de chelaru tot nu a interzis ca masina politiei locale sa mai faca taximetrie, o parcheaza la fostul sediu, crede el ca are alibi.
    Prostu-le tot abuz faci cînd știi că nu mai esti agreat, marș la pensia ta de 9000lei , dar să o ai pentru toiag.

  18. Dl primar de ce Chelaru foloseste in continuare. resursele poliției locale în interes personal, adica masina neinscriptionata si fara tinuta de politist local, daca e rusine cu statul de politist local să se ducă la dracu la Trestiana și sa facă o odă caporalilor și lingailor primarului care oricum sunt mai destepti decît el.

  19. Am iesit la pensie cu o suma modesta, Chelaru a bla bla , nu tie rusine mai jegosule sa incurci lumea pe la politia locală cu atitudinea de bulangiu, stai in mortii matii si îti maninca pensia nu te mai da mare milițian că ai distrus poliția locală.
    Dl primar faceți ceva cu retardatule de Chelaru că îndobitoceste lumea .

  20. Aștept toți polițiștii locali pentru noi declarații, sunt abuzuri foarte grave, furt din banul public al acestui inculpat ( VIOLATOR ) uniți-vă toți, are mult mai multe probe de acuzații la adresa inculpatului Sincer va zic, e greu de el.

  21. Liderul de sindicat Ceapă Iulian nu mai vede abuzurile făcute de Chelaru că stă ca un trîntor la centru e bine.
    Cum e dl Ceapă cu pro-lexul poate se autosesizeaza și plătesc benzina poliției locale și uzura mașinii cît v-ați dus la întîlnirile de sindicat .

  22. Ar fi mai bine sa plece din bun simț decît să facă Bârladul. de rîs cum l-a mai făcut Chelaru cînd a fost arestat .
    Întrebare pentru Chelaru.
    Ce se ia în calcul într-o anchetă penală, prejudiciul s-au fapta?

  23. Din informațiile care le am, e bine sa va adresați archetului, am inteles din audieri ca sunteți foarte mulți nemulțumiți cum sunt abuzuri foarte mari făcute de conducere, nu va lăsați și aduceți toate dovezile împotriva lui, UNIȚI-VĂ TOȚI SI TOT CE ȘTIȚI VORBITI IN FATA ORGANELOR COPETENTE,. MAI AVEȚI O VARIANTĂ, ORICE TELEVIZIUNE PRMESTE INFORMAȚII DESPRE PERSOANE PUBLICE. AVETI FILMULEȚE, VA FELICIT SI AȘTEPT UN NOU EPISOD. JOS PENSIONARUL SI JOS INCULPATUL GRUPULUI INFRACȚIONAL.

  24. Bună seara tuturor ! Cei ce postează și au înregistrate imagini și videoclipuri cum își petrec polițiștii locali serviciul îmbrăcați, va rog sa cotactati organele competente pentru întocmirea unui nou dosar de urmărire penala celui ce se face vinovat de toate cele relatate pe saitul Vremea Nouă. Nu acceptați abuzuri făcute de asa ziși foști condamnați. Toate la timpul lor își au decursul dosarului conform faptelor..PS. și abuzurile cum am auzit ca polițiștii locali ii spală mașina directorului in timpul serviciului cu pistolul la brâu ,masina parcata în alte locuri decât unde ar trebui stationata după terminarea programului, cum vin dimineața doamnele cu mașina de serviciu cu tot cu șofer. Mulțumesc., ,,AȘTEPT PETIȚIA „

  25. Oricum Chelaru e luat de prost mai ales de Carp care a spus dacă mă supără Chelaru vede el.a,, uitat cînd i-am dat galețile cu pastramă și le-a dus la Trestiana cu masina de serviciul.,,

  26. Tov.Chelaru Vasile este normal ca în timpul programului să dai de băut ,,colegilor,, așa cum îți place tie sa le spui deși i-ai făcut proști în fața de nenumărate ori, iar Betivanul de RÎPAN să doarmă că un bou în timpul programului în biroul de director?

  27. E normal Tov.Chelaru să organizezi petreceri în instituția statului unde vă imbatati ca porcii, Cum mai aplici legea știind că tu ai incalcato cu locotenentii tai care te aprovizionează cu licoarea de Țuscani și Blăgești ?

  28. Chelaru a învățat la Danubius să fie la fel ca toți care a făcut facultatea la boscheti, dar el a prins zgorghinu că e mai redus mintal, are noroc ca mai bea cîte un șpriț pe moca și e tare în cercul de retardati.

  29. Dl. Primar, astai PSD jegos.a uitat ca comisia nu a avut ce corecta la examenul care la dat pentru funcția în care este și cine i.a pus semnatura pe lucrare sa treaca examenul

  30. Chelaru este cel mai josnic fost polițist, se crede superior în inteligenta lui dar în cercul celor care nu cuvîntă. Nu înțelege că vremurile sau schimbat iar puterea o are partidul.

  31. Eu știu ca ai onoare VASILE, dați demisia și lasa pe altul fără venituri sa hrănească și el o familie și copii lui, nu un violator cum ești tu de ai fugărit oamenii din casa ,le-ai amenințat și i.ai fugarit sa plece sa lase totul. Penalule .Esti un violator în serie care trebuie sa stea dupagrayinu sa fi om al legii. DL.Primar, aveți în funcțiune violator.

  32. Bine ca baga legea cumul pensia cu salariu, ca impostoru care ia cu doua mâini de la stat și nu vrea sa plece.i.au spus sa plece și el tot nu vrea.Nu.i rușine sa privească bețivii în ochi și sa bea cu ei, el știind ca ia din banii lor pensie. INCULPAT CHELARU, LASĂ UNUL COMPETENT SA CONDUCĂ CARE NU ARE PENSIE DE 10000 DE LEI.UNUL CARE VREA SA MUNCEASCĂ CU SUFLETUL.

  33. Oare cîtă minte să ai pentru a pune la dispozitie mașină pentru deplasarea la întruniri, liderului de sindicat Ceapă Iulian.
    Dl Ceapă asta nu e abuz din partea lui Chelaru că ai folosit banii publici în interes personal?

  34. În ultima perioadă poliția locală mai mult organizează petreceri în locația de lux, în loc să patruleze în oraș, si toate sunt sub protecția fostului comandant Chelaru care nu a reușit să înfrîngă statul dar a reușit să facă un dezastru din poliția locala.

    • Betivanul De Ŕîpan a uitat cînd se pișa pe el de beat ce era și nu știa pe cine sa pupe in cur pentru o bucată de pîine. Javra nu se dezminte, se da cîinele credincios după care te vinde dom Chelaru dacă nu a și facut-o.

  35. Cînd îți intră cineva fără drept in locuinta și mai pleacă cu bunuri personale deși nu e percheziție se numeste furt?
    Asa a făcut cei de la poliția locală în frunte cu ninjalaul Cheilăr.

  36. Păi…dacă Chelaru nu execută ordinele primăriei( iar primar este un avocat și știe cum se execută evacuarile)..este chemat și rugat să-și facă bagajele!Așa că..e mai bine să execute ordinul prin încălcarea legii…altfel se micșorează veniitul total dinpreună cu „micuța„ pensie de serviciu!

  37. Dl.Primar ati adus pleava Politiei Naționale, ati pus la Politia Locala un incompetent,un dictator,un inculpat, acest personaj este de o raritate rara în sistem. Nu poți pune un violator cu pensie sa conducă o instituție în care se dorește performanta. Jos labele a acestui inculpat de pe instituția din care face parte. Sa se ducă să-și mănânce pensia în celula în care trebuia sa fie.

  38. Dintre toate personajele care mai de care mai dubioase care au facut si fac politica in judetul acesta v-ati gasit sa va luati de dl. Bica si de faptul că are ….. Cielo. Probabil trebuie sa se incadreze la categoria de cocalar si sa aiba vreun Ferari pentru a putea fi pe placul vostru. Atat puteti voi! Felicitari!

    • Normal ca stie! Scenariul prezentat de Recorder, cu chelnerita de la Apele Romane, a fost folosit acum multi ani in cazul junioruluiChelaru care a fost angajat la Primaria Tutova, exact la fel cum a facut primarul de la Vatra Moldovitei! Schema s-a petrecut dupa ce Boros a ajuns primar si prietenul violatorilor Chelaru a ajuns, stie el cum, sef la Politia Locala.

  39. Domnul comandant Chelaru, este expert în arte marțiale și execută judecătorești pe cei care nu se conformează legii.
    Dl.Primar vă strică imaginea acest individ vrea să se facă vedeta, pe banii publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.