spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-apr.-2024

Un bărbat de 47 de ani a decedat după ce s-a vaccinat anti-COVID-19! Ce a declarat CNCAV despre acest caz

- Advertisement -

DSP Gorj a făcut verificări după ce un bărbat de 47 de ani a făcut infarct a doua zi după ce a fost vaccinat şi nu a putut fi salvat. CNCAV precizează că, pe durata triajului epidemiologic, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate, iar după administrarea vaccinului nu a prezentat modificări ale stării de sănătate.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii privind decesul unui bărbat, de 47 de ani, din Târgu Jiu, judeţul Gorj, cu istoric de vaccinare recentă, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj s-a autozesizat şi a derulat verificări pentru documentarea situaţiei în cauză. Potrivit datelor transmise, astăzi, 4 martie a.c., către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), în cursul zilei de 28 februarie a.c., persoana respectivă s-a prezentat la un centru de vaccinare din Bumbeşti-Jiu, unde i s-a administrat prima doză de ser produs de compania Oxford/AstraZeneca”, a transmis, joi, CNCAV.

Sursa citată a precizat că, în urma triajului medical, efectuat potrivit protocoalelor medicale, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate. După administrarea dozei de vaccin, conform procedurii, bărbatul a rămas în spaţiul de supraveghere postvaccinală timp de 15 minute, fără a prezenta modificări ale stării de sănătate, ulterior părăsind centrul de vaccinare. …https://www.bzi.ro/un-barbat-de-47-de-ani-a-decedat-dupa-ce-s-a-vaccinat-anti-covid-19-ce-a-declarat-cncav-despre-caz-4140524?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.