spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Iulian Bulai critică decizia coaliției de a dubla funcțiile de conducere la televiziunea națională: „Singura soluție de reformă a TVR acum este desființarea instituției”

- Advertisement -

Președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai (USR PLUS), consideră că televiziunea națională trebuie desființată și reconstruită de la zero. Dar asta nu se poate realiza fără voință politică, precizează Bulai, care critică totodată decizia coaliției de a dubla funcțiile politice de la vârful TVR și al Radioului public.

„Singura soluție de reformă a TVR acum este desființarea instituției. Liderii USR PLUS au susținut concurs deschis pentru funcția de director general. PNL și UDMR nu au susținut”, a declarat, marți, Iulian Bulai la solicitarea Libertatea de a comenta decizia liderilor coaliției guvernamentale de a atribui politic noile funcții de director general ce vor fi create la TVR și la Radioul public. Iulian Bulai nu-și ascunde dezamăgirea față de decizia luată în cadrul echipei guvernamentale și spune că nu știe cât va dura până la instalarea noii conduceri în fruntea celor două instituții media publice. Iulian Bulai: „Trebuie reconstruit de la zero” Deputatul USR PLUS insistă asupra ideii că, dincolo de posturile de conducere, problema fundamentală a TVR rămâne redefinirea rolului pe care îl joacă în spațiul media. „Trebuie reconstruit de la zero. O instituție cu un buget de 80 de milioane, cu peste 2.000 de angajați care oferă platitudini. Trebuie realizată o reformă profundă”, spune Iulian Bulai.
Citeşte întreaga ştire: Iulian Bulai critică decizia coaliției de a dubla funcțiile de conducere la televiziunea națională: „Singura soluție de reformă a TVR acum este desființarea instituției”

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.