spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Cu remorca ilegalã prin Vama Albita! Politistii vigilenti, s-au prins si l-au dat pe mâna legii!

- Advertisement -

FÃRÃ CUVINTE!… Politistii de frontierã din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueazã cercetãri cu privire la un bãrbat care intentiona sã ajungã în Republica Moldova la volanul unui ansamblu rutier format dintr-un autobuz si o remorcã cu numere de înmatriculare apartinând altui vehicul. Bãrbatul s-a ales cu o „lucrare penalã”, mai precis cu un dosar penal.

În data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 03.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru a iesi din tarã, un bãrbat cu dublã cetãtenie, românã si moldoveneascã, în vârstã de 36 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autobuz si o remorcã, ambele înmatriculate în judetul Vaslui.

„La controlul de frontierã, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a remorcii, colegii nostri au procedat la efectuarea de verificãri suplimentare, în urma cãrora au constatat faptul cã certificatul de înmatriculare prezentat la control, precum si plãcutele de înmatriculare aplicate pe remorcã corespund unui alt vehicul. Cu privire la cele constatate, persoana în cauzã a declarat faptul cã are calitatea de sofer la firma de transport în a cãrei proprietate este ansamblul rutier si presupune cã s-a produs o încurcãturã la garajul firmei, plãcutele de înmatriculare fiind înlocuite în urma efectuãrii unor reparatii asupra remorcii cu care încerca sã iasã din România. În cauzã se efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu numãr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse mãsurile legale care se impun.”, a precizat purtãtorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, subcomisar de politie Irina Miricã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.