spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

„Am simțit multă frică să spun că sunt român”, recunoaște una dintre vedetele momentului de la Hollywood

- Advertisement -

Sebastian Stan, starul din „The Falcon and the Winter Soldier”, s-a născut în Constanța. Acum câteva zile, el a luat o pauză de la filmări și a discutat alături de Alexander Nanau despre documentarul „Colectiv”. Starul spune că, văzând propunerea României la Oscar, a simțit „un șoc și, apoi, imediat, recunoștință extremă”. A fost un moment în care a reflectat la relația cu țara sa, cea care, precum în cazul a milioane de compatrioți care au plecat din ea, l-a respins și l-a marcat totodată. Și cu care vrea să se reconcilieze. „Sunt un român mândru”.

„Stan s-a alăturat regizorului Alexander Nanau pentru o largă discuție despre aclamatul film, care este nominalizat atât pentru cel mai bun documentar, cât și pentru cel mai bun lungmetraj internațional. Sunt primele nominalizări la Oscar din istoria României, iar Stan a spus că este dornic să sărbătorească acest eveniment”, scrie Eric Kohn, editor executiv și critic principal la New York, pentru IndieWire. În ultimii 20 de ani au apărut atât de multe talente din România. Mă bucur că este recunoscut acest film important.

Subiectul documentarului realizat împreună cu echipa de investigații a Gazetei Sporturilor a rezonat cu Stan. Actorul de 38 de ani a folosit conversația cu Nanau ca o oportunitate de a reflecta la o temă dureroasă a propriei existențe. Relația cu rădăcinile care, pe de o parte, te încătușează, pe de alta, te definesc în moduri greu de decelat. „Colectiv” l-a făcut pe starul de azi să înfrunte propria sa relație complicată cu România, de unde a fugit când era un copil. Bananele și tentația de a fura A plecat când avea opt ani. Sebastian împreună cu mama sa, Georgeta Orlovschi, s-au stabilit pentru o vreme în Viena, unde Georgeta a fost angajată ca pianistă. La 14 ani, Stan s-a mutat în New York, Statele Unite, unde trăiește și astăzi. „Câțiva ani, până la vreo 16-17 ani, am simțit multă rușine, multă frică să spun că sunt român”, a recunoscut Stan. „Acum sunt un român mândru”, a adăugat el.
Citeşte întreaga ştire: „Am simțit multă frică să spun că sunt român”, recunoaște una dintre vedetele momentului de la Hollywood

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.