spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

„Sportul trebuie să facă parte din cotidian pentru echilibrul nostru”

- Advertisement -

Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii în limba germană „Toţi împreună” , de la TVR 2 şi TVR Internaţional, se antrenează de cinci ori pe săptămână pentru semimaraton.

O distanţă de 21,095 de kilometri va alerga Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii în limba germană „Toţi împreună”, la Bucharest City Marathon , care se va desfăşura pe 17 octombrie 2010.

În vârstă de 28 de ani, vedeta este o împătimită a mişcării şi alternează diverse forme de a face mişcare pentru a se antrena. „Participarea la această probă de maraton şi mai ales trecerea liniei de final sunt o ambiţie personală. Sunt într-o perpetuă competiţe cu mine însămi şi vreau să îmi dovedesc că pot duce la final ceva atât de solicitant din punct de vedere fizic. Mesajul pe care doresc să-l trasmit este că sportul trebuie să facă parte din cotidianul nostru. Nu doar pentru un aspect fizic plăcut, ci si pentru echilibrul nostru mental”, spune pezentatoarea.
De zece ani la emisiunea în limba germană

Sonia se aflată la pupitrul emisiunii de zece ani, încă de pe băncile liceului, şi spune că nu se gândeşte să facă vreo schimbare profesională.

„La emisiunea în limba germană am posibilitatea de a pune în practică anii de studiu ai acestei limbi şi de aceea nu aş dori să fac o schimbare”, spune vedeta.

Având dimensiuni de invidiat, în adolescenţă, prezentatoarea a cochetat cu modellingul, iar acum este considerată un designer de coliere de succes, creaţiile Soniei fiind apreciate de vedete din showbizul autohton, precum Andreea Marin-Banica, Malvina Cervenschi, Simo na Pătruleasa sau Albertina Ionescu

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.