spot_imgspot_img
12.6 C
Vaslui
30-apr.-2024

Un cerșetor din Iași a reușit să-i umilească pe polițiștii locali care l-au amendat pentru că nu purta mască de protecție! În fața judecătorilor, el a prezentat un document care l-a scos din încurcătură!

- Advertisement -

Un cerșetor ieșean care a luat o amendă în curtea Mitropoliei a reușit să scape de sancțiune. Alin Marius P. a fost sancționat de Poliția Locală pentru nepurtarea corespunzătoare a măștii de protecție. Cerșetorul le-a explicat agenților că are scutire medicală de la a purta masca în anumite momente, dar aceștia nu au vrut să audă nimic

Un proces finalizat la prima instanță, la Iași, ar putea constitui un precedent pentru toți cei care nu vor să poarte masca de protecție. Judecătorii au anulat amenda primită de un cerșetor ieșean! Cerșetorul le-a spus polițiștilor că are scutire medicală, dar agenții nu au vrut să îl asculte!
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent în parte plângerea formulată de Alin Marius P.

„Instanța admite în parte plângerea contravențională formulată de petentul Alin Marius P. în contradictoriu cu intimata Poliția Locală Iași. Înlocuiește amenda contravențională, în cuantum de 500 de lei, aplicată prin procesul-verbal de contravenție din 4 noiembrie 2020, cu avertisment”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Cerșetorul, amendat la Iași pentru nepurtarea măștii de protecție

Procesul dintre Alin Marius P. și Poliția Locală Iași a început pe 23 noiembrie 2020. Ieșeanul a solicitat instanței ca, prin hotărârea pe care o va pronunța, să dispună anularea procesului-verbal de constatare și sancționare a contravenției din 4 noiembrie 2020, iar, în subsidiar, înlocuirea amenzii aplicate cu avertisment. ….https://www.bzi.ro/un-cersetor-din-iasi-a-reusit-sa-i-umileasca-pe-politistii-care-l-au-amendat-pentru-ca-nu-purta-masca-de-protectie-in-fata-judecatorilor-el-a-prezentat-un-document-care-l-a-scos-din-incurcatura-ex-4176106?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.