spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Societatea de Lucrări Drumuri și Poduri, Reiser Bârlad, se întoarce acasă! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

DUPĂ 30 DE ANI… Noua conducere a SC Reiser Bârlad a luat o decizie radicală, schimbând locația sediului “de lux” unde se achita o chirie de aproape o mie de euro pe lună, din banii contribuabililor. Începând de azi, societatea s-a întors în vechea sa locație, de unde a plecat acum 30 de ani și anume, pe strada Palermo, acolo unde este și stația de mixturi asfaltice.

Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al SC Reiser încă din luna ianuarie a acestui an. A fost aprobată de acționarul unic, CLM Bârlad, iar astăzi ea devine realitate. Au sosit deja la sediul din strada Palermo trei birouri modulare (tip container), unde va funcționa de acum înainte compartimentul economic, compartimentul tehnic și resursele umane. Toată această operațiune (achiziționare, transport și montare) a costat 60 de mii de lei. “La sediul din strada Republicii se plătea o chirie de aproape o mie de euro, lunar, din bani publici. Mutând sediul se face astfel o economie substanțială, de peste 10 mii de euro, anual. Practic, această investiție în birourile modulare se amortizează în puțin peste un an de zile”, a precizat directorul executiv al SC Reiser, Daniel Buzamăt. La instalarea acestor containere a participat și noul președinte C.A. al SC Reiser, inginerul Radu Ticu.

Radu Ticu
Daniel Buzamăt
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. D..LE Mitica Boros cautati nene un consilier bun ca cu astia , te fac de rusine si mai lasal pe Bogdan sa mai mearga la vulcanizare si la spalatoriile lui.

  2. Ne spune „le premarele Mitica” cat est de legal ca Buzamat sa fie director la o companie a Consiliului Local 8 ore pe zi si angajat al unei gradinite, a aceluiasi Consiliul Local, inca 4 ore pe zi?

    • Este omul lui Bogos!A fost director la Mevcer si a mai lucrat ca director general la companiile lui Ahmad al Deiri. Cititi articolele din Vremea Noua despre scandalul cu Plantagro. Acum e omul lui Boros??????

  3. Intreb si eu pentru un prieten: cat a costat toata aceasta miscare si care este firma care a luat potul cel mare? Cumva tot Washexpert?

    • De la anu se va face economie, anu asta i-au cheltuit pe mutat. Poate in Congo sunt asemenea standarde dar de fapt Barlad poate fi numit micul Congo. Lucrari fara semafoare temporare, faci jaloane printre gropi fara asistenta :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.