spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Romică Dorin, favorit să preia Sporting Vaslui

- Advertisement -
ANTRENOR… Sporting Juniorul Vaslui a rămas fără antrenor și l-ar putea aduce pe Romică Dorin. Acesta conduce deja antrenamentele echipei, dar nu a semnat contractul cu echipa vasluiană.

NEGOCIERI… Sporting Juniorul Vaslui se află în negocieri avansate cu antrenorul Romică Dorin. Tehnicianul în vârstă de 37 de ani conduce deja antrenamentele echipei, dar încă nu a semnat angajamentul cu singura reprezentantă a orașului în Liga 3. Romică Dorin a negociat preluarea echipei vasluiene și în luna aprilie, însă atunci a refuzat oferta clubului condus de Cornel Cracea. 

Vasluianul Romică Dorin a fost chemat să ocupe banca tehnică a echipei Sporting Juniorul Vaslui. Acesta conduce antrenamentele echipei, însă nu a semnat contractul cu formația din Vaslui. În vârstă de 37 de ani, Romică Dorin a antrenat pe CSM Vaslui în 2019, dar și-a dat demisia după eliminarea din Cupa României, 1-4 cu Viitorul Curița. Sezonul trecut, Romică Dorin a lucrat la Gaz Metan Mediaș 2 (Liga 3). În cariera sa, Dorin a mai fost președinte-antrenor la echipa Haiducii Vaslui, formație cu care a fost foarte aproape de câștigarea Ligii 4, pierzând în fața celor de la FC Vaslui 2, a mai antrenat în Liga 5 din Spania, la o echipă de juniori în China, la echipa de juniori U19 a Universității Craiova, la juniorii U19 de la Gaz Metan Mediaș și secund în Liga 2 la Dacia Unirea Brăila.

Sporting și-a testat noutățile din lot

Romică Dorin și-a intrat repede în rol și a adus câțiva jucători în probe. Printre aceștia se află doi tineri jucători de la Gaz Metan Mediaș 2 și încă unul de la Viitorul Șelimbăr. Jucătorii au fost testați într-un joc-școală, disputat la finalul acestei săptămâni, o decizie în privința lor urmând a fi luată în perioada următoare. Până acum, Bogdan Panait și Dănuț Tăcuțanu sunt singurele noutăți din lotul Vasluiului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri