spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Bitcoinul are concurenţă serioasă. Regele Dorin Cioabă lansează o nouă criptomonedă: Gypsycoinul

- Advertisement -

Daniel Cioabă, autointitulat regele romilor, anunță lansarea unui nou proiect de criptomonedă, numit Gypsycoin. Proiectul vizează combaterea discriminării și xenofobiei, cât și dezvoltarea socială și educațională a romilor.

Regele Dorin Cioabă lansează o nouă criptomonedă: Gypsycoinul. Simbolul Gypsycoin este „roata țigănească tradițională în simbioză cu circuitele unei plăci electronice”, se anunţă într-un comunicat al Congresului Mondial al Uniunii Internaționale a Romilor.

Redăm, mai jos, comunicatul integral al Congresului Mondial al Uniunii Internaționale a Romilor:

Proiectul GYPSYCOIN este o premieră în inițiativa coeziunii comunităților de romi la nivel global. Acest proiect reprezintă prima monedă universală a romilor de pretutindeni. GYPSYCOIN cuprinde și o latură de dezvoltare socială. Aceasta vizează combaterea discriminării și xenofobiei, cât și dezvoltarea socială și educațională a romilor. Proiectul domnului Cioabă se angajează să sprijine minoritatea romă în demersurile acesteia spre integrarea socială, să consolideze identitatea etnică, să promoveze diversitatea culturală și să crească gradul de educație și implicare socială a minorității rome. ….https://www.romaniatv.net/bitcoinul-are-concurenta-serioasa-regele-dorin-cioaba-lanseaza-o-noua-criptomoneda-gypsycoinul_5719383.html
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.