spot_imgspot_img
14.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Un Loc De Basm În Bucovina Și O Poveste De Dragoste Ca La Hollywood

- Advertisement -

A fost odată ca niciodată… o reclamă la iaurt. Filmată în Portugalia. Acolo s-au cunoscut. 

El, un cetățean italian, care s-a îndrăgostit de ea, o suceveancă, fostă Miss România. Și ea de el, că altfel n-ar fi de povestit.

Astăzi, sunt o familie frumoasă, cu doi copii, și au creat unul dintre cele mai frumoase proiecte agro-turistice din Bucovina, Hai La Saivan.

Unul dintre cele mai frumoase proiecte agro-turistice din Bucovina are în spate o poveste de dragoste ca la Hollywood, între o fostă Miss România, Raluca, și un cetățean italian, Jorg, acesta din urmă îndrăgostit de două ori.  O dată de bucovineanca din Vama pe care a luat-o de soție și cu care are doi copii și, a doua oară, de Bucovina. De peisajele, oamenii și casele tradiționale de aici.

Cu mama soacră, Liliana, bucătar-șef, și tatăl socru, Vistic, cioban și crescător de animale, italianul nostru, Jorg, a ridicat, ajutat și de rudele soției sale, Raluca, un loc de basm. De fapt, locul, undeva între Prisaca Dornei și Vama, era de când lumea acolo, însă pe el se afla doar un saivan de animale și o stână. A, și un izvor.

Astăzi, acolo sunt și trei case vechi, relocate în zonă, și un foișor. Priveliștea e extraordinară și dacă vezi și căsuțele și guști din bunătățile Lilianei și din brânza făcută de Vistic la stână, zău că te îndrăgoștești și tu de acest loc: Hai La Saivan.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/cevaltceva/2021-09-16/Un-Loc-De-Basm-In-Bucovina-Si-O-Poveste-De-Dragoste-Ca-La-Hollywood#ixzz76cs4R7p7

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.