spot_imgspot_img
19.4 C
Vaslui
30-apr.-2024

Misiune importantă la Poliția Locală Bârlad: aspirarea firimiturilor din mașina șefului! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -
TREABĂ… Agentul, îmbrăcat în uniforma de polițist local, curăță cu grijă mașina șefului, chiar în timpul orelor de serviciu!

DE NECREZUT… La Poliția Locală Bârlad, angajații primesc tot felul de sarcini în timpul orelor de muncă. Acestea însă nu vizează siguranța cetățeanului sau asigurarea unui climat de ordine în oraș, așa cum scrie în fișa postului, ci chestiuni mai apropiate de interesul personal al celor din conducerea instituției. O dovedește și filmulețul care a ajuns în posesia ziarului nostru, în care un polițist local apare spălând de zor mașina personală a directorului executiv, Vasile Chelaru. Îmbrăcat în uniforma de serviciu, agentul este filmat în timp ce dă cu aspiratorul printre scaunele din față ale autoturismului. Potrivit surselor noastre, n-ar fi prima dată când șeful Poliției Locale își pune subalternii să-i spele mașina personală în timpul serviciului. Ca o coincidență, polițistul care pare să-și dea gradele în spălatul mașinilor este propus să preia conducerea unui serviciu din cadrul Poliției Locale Bârlad, după ce noua organigramă a fost aprobată de Consiliul Local, acesta fiind, de departe, cel mai mare „bacșiș” dat unui ‘spălător’.

După materialul video cu petrecerile din sediul Poliției Locale de la Bârlad, apărut săptămâna trecută, în exclusivitate, în cotidianul Vremea Nouă, un nou filmuleț a intrat în posesia ziarului nostru, în care un polițist local curăță cu grijă mașina șefului. Agentul pare ocupat până peste cap cu această misiune importantă: aspirarea firimiturilor căzute între scaunele din față ale autoturismului. Agentul este îmbrăcat în uniforma de serviciu, ceea ce înseamnă că se află în timpul serviciului, iar asta ne face să ne întrebăm cu cât a fost plătit acest serviciu din taxele și impozitele bârlădenilor. Amintim că săptămâna trecută, după ce ziarul Vremea Nouă a prezentat mai multe fapte reprobabile din sediul Poliției Locale, primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, a declarat că a fost sesizată comisia de disciplină. „Se va sesiza comisia de disciplină, iar pentru celălalt gen de fapte am hotărât că va merge o misiune de audit și va face cercetări. Dacă în urma analizelor se vor descoperi fapte de altă natură, vor fi sesizate organele judiciare. Mă încearcă o părere de rău pentru că lucrurile astea au apărut acum, când se lucrează la organigramă. Ar fi fost de preferat ca această atitudine civică să fi apărut la momentul respectiv, nu să stăm atâta timp. Vreau să fac o precizare, că nu menajăm pe nimeni, vom merge cu această chestiune până la capăt”, a afirmat primarul Dumitru Boroș. Rămâne de urmărit dacă în atenția comisiei de disciplină va intra și activitatea de la spălătorie.

Boroș și Chelaru, întâlnire față în față

Scandalurile care lovesc în această perioadă Poliția Locală Bârlad vin după ce directorul Vasile Chelaru a propus Consiliului Local Bârlad reorganizarea instituției pe care o conduce. Surse din interior ne-au declarat că modificarea organigramei nu este altceva decât o răzbunare a actualului director pe cei din tabăra adversă. În urma acestei reorganizări, cei care nu joacă cum cântă Chelaru ar urma să fie retrogradați sau chiar dați afară. Deși a fost invitat să dea explicații în Consiliul Local despre bețiile, amenzile anulate și facturile „umflate” de la Poliția Locală, Vasile Chelaru nu s-a prezentat în ședința de CL de săptămâna trecută. A purtat discuții, în schimb, cu primarul Boroș preț de câteva minute, în fața clădirii unde se ținea ședința.

Spălatul mașinii directorului, criteriu de performanță la Poliția Locală Bârlad?

Dacă pentru cei care nu-i cântă în strună directorului Chelaru se anunță vremuri grele, nu același lucru se poate spune despre cei care i-au fost parteneri de pahar la petrecerile din sediul Poliției Locale. Aceștia se așteaptă la promovări și salarii mărite odată cu modificarea organigramei. Potrivit surselor noastre, inclusiv polițistul care a dat cu aspiratorul prin mașina șefului ar fi primit propunerea să fie numit șeful unui Serviciu din cadrul Poliției Locale Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

51 COMENTARII

  1. A, am uitat să-ți mai spun că nevastă-mea nu Mai dă gogoașa, cică pănă mă reabilitez, de unde dracu știe ea cuvântul asta. Tu ce ai făcut cănd ai pătit-o? Ai luat-o la mână că de obicei. Adică ti-ai tinut-o in mână am vrut să zic că de sculat, ăhă.Dar sa-mi spui că dacă nu , te torn cu bonurile de benzină animalule.

  2. Olariule ce mi-ai făcut? Tu ai zis să înregistrăm convorbirea telefonică, cum că mascații stau la băut ca să faci tu o farsă pentru Obreja și acum m-ai văndut , porcule. Mai ții minte de câte ori te-am dus acasă muci? Trădătorule, ipocritule și șantajistule care ești. Îmi este rușine să spun la oameni că mi-ai FOST șef la rutieră.

  3. Bai, voi va dați seama că ăstea doi Olaru și Iulica numa cu asta au umblat? Cum vă justificați munca mă pana în prezent de când a venit omul ala mă josnicilor, va dat de toate mă va făcut polițiști la propriu mă, și voi lichelelor ce ați făcut ce ați muncit? Va filmați colegii mă? Da tu ma roșule câte nu ai făcut ți-ai bătut joc ani la rand de oameni ce meritati ma voi când nu știți nici sa vorbiți și sa citiți limba romana ma, limba care va folosiți de ea

    • Bai Olarule ți-ai luat liber sa postezi pe comentarii? m-ai ții minte când nu mi-ai plătit rulmenții la Renault? Da când ți-am carat gunoiul și nu ai dat și tu de. o gogoașă? Ai uitat nebunule ca roata se învârte?

  4. Olariule, am auzit că ai rămas singur. Obreja ca de obicei trișează. Cred că s-a îmbolnăvit de icter negru, sau ceva asemănător. Oricum nu are zile multe.

    • Olariule asa te-am învățat eu? Nu-mi vine sa cred ce fac ăstea din tine, te-am făcut om ma și pe tine și pe prostul celalalt v-am ținut la facultate, și pe mine m-ați vândut…

  5. Uitati cum s-a umplut facebook-ul de mizerii ordinare la adresa lui Emil. E cel mai bun proesionist. Va da clasa jegurilor manipulatoare ce sunteti. Cele doua starvuri terminate, Obreja si Olariu, sunt disperate dupa functii. Doua nulitati absolute. Va trebuie 10000 de ani sa-l ajungeti din urma pe Emil….bai arogant e..dar e super profesionist…sa-i recunoastem meritele.

    demisia lichelelor Obreja si Olariu

  6. DOM’ VASILE (scriu cu majuscule ca inteleg ca asa e moda acum) NU MAI POSTA SINGUR TOATE POLOLOGHIILE ASTEA CA MIROASE DE LA O POSTA A TACTICA MILITIENEASCA, INVATATA LA SCOALA PROFESIONALA DE DREPT DE LA BANEASA. DACA NU STITI SUNTEM LA 32 DE ANI DE LA REVOLUTIE NU MAI SUNTEM PE VREMEA PARTIDULUI COMUNIST ROMAN, DIN CARE ATI FACUT PARTE! FAPTUL CA NU ITI IA NIMENI APARAREA (se vede din ID-ul statiei de pe care comentezi ca postarile au aceeasi susrsa) NU ITI DA DE GANDIT?

    • Sa mori tu?? Nu mai ai acces tu la dispozitivele de care amintești,mai securica! Încerci să salvezi inevitabilul,dar .definiția in sine spune că nu mai ai ce face nici de data asta. P.S. nu ți mai bate nevasta boule,oricum nu i poți scoate din cap ceea ce tu nu ai!

    • Iar tu ești mare bou, mare valoare. Ca și fițuica de care te folosești. Mare știre de interes pentru națiune. Încercând in acest fel sa denigrați omul, va faceți de ras. Credeți ca oamenii nu si-au dat seama ce urmăriți cu aceste articole de doi bani și comentariile voastre??? Mâncați…. pana nu mai puteți!

  7. MESAJ DE INTERES LOCAL

    ROG TOTI ELEVII DIN CLASELE 1-4 SA SOLICITE CONDUCERII POLITIE LOCALE SA SUSTINA UN TEST DE TIP DICTARE IMPREUNA CU SEFUL DE BIROU OLARIU CONSTANTIN. DACA-L PICA OLARIU SA-SI DEA DEMISIA…OLI TE BAGI TATA?

    • Băi dar deştept te mai crezi ?Băi am impresia că ţi-au murit lăudători? Ai cumva o oglindă acasă cu care vorbeşti ,şi te vezi aşa de superior peste colegii tăi ?Mai întâi vezi bârna din ochiul tău şi pe urmă gunoiul din alți ochi! Serios!

  8. oLARIU SI oBREJA SUNT DISPERATI EI NU AU SUSTINUT NISTE EXAMENE ASA CUM TREBUIE, PROBABIL DE ASTA SE AGATA DE FUNCTIILE PE CARE LE AU.

    DOVADA CLARA OBREJA A PICAT TESTUL PSIOLOGIC CAND A DORIT SA INTRE LA POMPIERI. PROBABIL SI DE ASTA RAMASITELE CIUDATE PE CARE LE ARE IN CREIER

  9. Batore, știe și Simona, dar îl lasă de capul lui pentru că este convinsă că nu poate face o femeie fericită cu ce are el între picioare. Are si ea plăcerile ei pe care si le potolește până ajunge acasă. Așa făcea și Mihaela când invata la Zorleni, acum câțiva ani.

  10. Aici este vorba de doi handicapați, Olariu și Obreja, cărora le este frică să participe la un concurs care se va desfășura corect. Dar ei sunt învățați să câștige numai cu dedesubturi, prin viclenie și promisiuni de doi bani . Mai nou și soțiile lor sunt terorizate de aceștia, de copii nici nu mai vorbim. De unde armonie în casele lor , dacă sunt două jeguri

    • Pai Obreja isi pierde plocoanele …ce mai atarna el la streasina casei, ca nu vor mai fi carnati. Umbla vorba in sat ca unul Cotelea si altul Rusu ii decorau casa

  11. Silviu,Cosmin,Nicu,Vasile ,dana dana,Dănuț Constantinescu sunt o parte a pseudonimelor folosite de cei doi retardați,Olariu și Obreja,posibil susținuți de vreo inca 2-3 javre puturoase,toți aflandu se sub bagheta unui retardat care și face numărul cu acești babuini. Ziarul asta supraviețuiește doar prin astfel de practici murdare și lipsite total de profesionalism. In această instituție nu sunt doua tabere. Aici sunt oameni care se dăruiesc muncii lor,oameni care nu au sâmbete,duminici sau sărbători. Acești oameni au demnitate și știu ce înseamnă munca. Din păcate ,mai sunt o parte formata din cei enumerați mai sus care în viața lor profesionala nu au realizat absolut nimic . Sunt analfabeți,după cum se vede,dar nici nu vor să învețe măcar gramatica elementară. Despre caracterul acestor relicve ,nu are rost sa amintim. Este clar că ,oricât ar arunca cu noroi in această instituție,nu vor reuși decât să se autoelimine.

  12. Nu-l mai puneți în poza pe Chelaru lîngă dom Primar, la făcut de rîs după ce ia dat o pâine de mîncat , numai că ia dat o fierbinte și un loc să sufle să ars.

  13. Domnul Chelaru a distrus poliția locală prin modul cum sa atasat de niște LEPRE cum e CARP , GALATEANU, care l-au hrănit cu hoituri de i-au împutiti sufletul.Pacat dl Chelaru dar din pacate asta-i realitatea.Nu este posibil ca un grup de bețivi,, mascați,, să facă ce vor în poliția locală iar dumneavoastră sai sustineti.

  14. Băi idiotilor, Chelaru are nr la mașină VS.89.BGB, mai lasati-ne cu prostiile voastre. Intr-adevar încep să cred că voi sunteți cei care vor râul acestei instituții. De ce vă este frică de examen. Înseamnă că sunteți prosti cu adevărat.

  15. Cînd speli un wv îți trebuie om pe masura, Balaban e perfect pentru spălat, spre deosebire de nostalgicul lui Radu care o ducea la spalatorie.
    Se pare ca la cîte mașini are Chelaru , Balaban a devenit expert.

  16. Din bătrâni se spune o vorbă: Fereste-te de omul roș adică de Olariu și de omul spân, adică Obreja. Două gunoaie cărora le place să fie terfeliti. Nici nu își dau seama că familiile lor suferă cel mai mult. Dar, după cum au spus chiar ei: ,,Vom călca pe cadavre „. Poate pe ale lor.

  17. Va invitam sa studiati criteriile de performanta domnule „jurnalist”. Totodata poate cereti si ce activitate au prestat cei doi sefi de birou care va alimenteaza cu manipulare. Ma refer la activitatea in folosul cetățenilor, nicidecum filmari si inregistrari facute ilegal.

  18. Atac premeditat impotriva unei institutii a statului. A folosit aparatura institutiei, respectiv, body-camerele din dotarea Politiei Locale Barlad. S-a folosit in obtinerea asa ziselor probe compromitatoare de inregistrari facute ilegal. Inregistrare din data de 28.08.2020….mai bine de un an. Ce a urmarit….este lesne de inteles. Tu ai filmat domnule OLARIU CONSTANTIN SEF BIROU SERVICIUL RUTIER????

    ACEST INDIVID IMPREUNA CU SEFUL DE BIROU OBREA IULIAN AU AVUT ASTEL DE INDELETINICIRI INCA DE PE VREMEA LUI RADOI CAND URMAREAU COLEGII, II ARTUIAU, II TRIMITEAU IN FATA COMISIEI DE DISCIPLINA. ACUM TOT EI, DOI INCOMPETENTI, ANI DE ZILE NU AU „PRODUS” NIMIC PENTRU CETATENII PLATITORI DE IMPOZITE..DEMISIA LICHELELOR….SUGATORI DE BANI PUBLICI NEMUNCITI.

    DACA TOT II BAGATI IN SEAMA LUATII DE PE CAPUL NOSTRU SI LASATI-NE SA MUNCIM. NE-AM SATURAT DE ACESTE SPECIMENE CARE SUG BANII STATULUI SI SE OCUPA NUMAI CU URMARIRI SI DESTABILIZARI ALE INSTITUTIEI…

    DEMISIA …DEMISIA…DEMISIA

  19. Scursura rosie a premeditat destabilizarea acestei institutii impreuna cu putregaiul de la gunoaie. Se vede clar ca asta au urmarit de cand a venit noul sef al acestei institutii. Aceste doua putregaiuri doar au filmat si si-au inregistrat permanent colegii

  20. Mda,un agent își aspiră mașina personală,sau de serviciu timp de câteva secunde. Ce știre de senzație! De unde știți că nu era după terminarea orelor de program,sau in pauza de masa? Sunteți de râsul curcilor!

  21. Pe retelele de socializare circula in weekend numai poze denigratoare la adresa unor politisti locali pentru a mentine sus asa zisele probleme…..activitate de tip mafiot, manipulatoare, denigratoare si de intimidare…..daca presa asta tot crede in cele doua personaje…actuali sefi de birou, disperate sa si mentina functiile, de ce nu ii angajeaza in privat?

  22. MANIPULARE IEFTINA…NICI NU SE PUNEA PROBLEMA UNEI REORGANIZARI IN LUNA AUGUST 2020. DISPERAREA ATINGE PAROXISMUL.
    CE USOR E SA MANIPULEZI PRESA. DE CE NU A SESIZAT ATUNCI ACELE FAPTE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.