spot_img
spot_imgspot_img
15.5 C
Vaslui
26-mai-2024

Noi imagini cu autocarul care a ars ca o torță în Bulgaria. Dintre cei 46 de morți, 11 făceau parte din aceeași familie

- Advertisement -

Au apărut noi imagini cu autocarul care a luat foc în Bulgaria. Vehiculul și pasagerii au fost surprinși de camerele de supraveghere, chiar înainte de plecarea din Turcia. Motivul care a dus la moartea a 46 de oameni nu este deocamdată cunoscut exact. Autocarul nu era înregistrat pentru călătorii internaționale, spun oficialii nord-macedoneni.

Între timp, au apărut detalii despre victimele tragediei: printre ele, 11 membri ai aceleiași familii și doi frați de patru ani.

Doar şapte persoane au supravieţuit infernului din autocar. Bulgaria și Macedonia de Nord au declarat trei zile de doliu național.

Între timp au fost date publicității ultimele imagini cu autocarul nord-macedonean și pasagerii săi înainte de accident. Filmarea a fost făcută de o cameră de supraveghere a hotelului din Istanbul unde erau cazați turiștii, chiar în momentul plecării acestora. Vehiculul alb din imagine este cel care a luat foc. Niciunul dintre călători nu putea intui că doar câteva ore mai târziu, aveau să piară pe o autostradă din Bulgaria. /…https://www.digi24.ro/stiri/externe/noi-imagini-cu-autocarul-care-a-ars-ca-o-torta-in-bulgaria-dintre-cei-46-de-morti-11-faceau-parte-din-aceeasi-familie-1747603

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.