spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Lupte de stradă, la Cluj, între suporteri şi jandarmi

- Advertisement -

Universitatea Cluj şi Steaua s-au înfruntat, joi, 7 aprilie, în derby-ul play-off-ului ligii secunde la fotbal, pe Cluj Arena. Rivalitatea dintre fanii celor două echipe a făcut ca incidentele să abunde, iar pe reţelele de socializare au apărut imagini cu bătăile între ultraşi şi suporteri.

Pe teren, „U” Cluj a fost mai bună şi s-a impus cu scorul de 1-0, însă evenimentul sportiv a fost trecut în plan secundar din cauza incidentelor de dinainte şi de după meciul disputat joi seara, pe 7 aprilie. Suporterii celor două echipe s-au provocat reciproc şi doar prezenţa numeroasă a jandarmilor, echipaţi special ca pentru un meci cu grad mare de risc, a făcut ca lucrurile să nu degenereze.

Asta nu a însemnat că nu au existat bătăi între suporterii celor două echipe, pe de o parte, dar şi între suporteri şi oamenii legii. Steaua a fost însoţită la Cluj de sute de fani, cea mai mare parte veniţi de la Bucureşti.

Au ajuns la meci suporteri ai „roş-albaştrilor” şi din principalele oraşe din Ardeal, dar şi din Cluj. Chiar înaintea partidei, când grupul de ultraşi stelişti se deplasa spre Cluj Arena, între ei şi jandarmi a izbucnit un conflict. Pe Imaginile postate de reţelele de socializare se vede cum un suporter al Stelei a fost doborât de un jandarm, care l-a lovit extrem de violent.

Citeste mai mult: adev.ro/ra0slc

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.