spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Pompierii ieșeni intervin în cadrul unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Ciurea

- Advertisement -

În urmă cu puțin timp a fost raportat un incendiu in județul Iași. Din primele informații deținute de către reporterii Cotidianului BZI, se pare că incendiul a pornit la o casă din localitatea Zanea, comuna Ciurea.

UPDATE „Echipajele au ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta la acoperisul unei locuinte regim de înălțime parter + un etaj, aproximativ 200 mp, Suprafața afectată este de aproximativ 150 mp. Nu sunt victime”, au declarat cei din cadrul Inspectoratului de Urgență Iași

UPDATE Incendiul s-a manifestat în podul unei case. Din fericire, nu a fost un caz grav, pompierii reușind să lichideze flăcările la timp, înainte de a putea provoca pagube considerabile.

Știre inițială La fața locului intervin două autospeciale de intervenție și stingere și o autocisternă pentru transportul apei din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași.

De asemenea, la locul intervenției acționează Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ciurea…https://www.bzi.ro/pompierii-ieseni-intervin-in-cadrul-unui-incendiu-izbucnit-la-o-casa-din-comuna-ciurea-exclusiv-4440710?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.