spot_imgspot_img
19.4 C
Vaslui
30-apr.-2024

Averea lui Elon Musk a scăzut cu 10 miliarde de dolari într-o zi din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

- Advertisement -

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondator și CEO al Tesla, a pierdut 10 miliarde de dolari într-o singură zi, după ce au apărut acuzații de hărțuire sexuală împotriva lui.

Joia trecută, Musk avea o avere de aproximativ 212 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg. Însă, joi seară, după ce au apărut știrile despre un presupus comportament sexual neadecvat, averea lui a scăzut la aproximativ 201 de miliarde de dolari, potrivit Business Insider.

SpaceX, compania aerospațială fondată de Musk, a plătit unei însoțitoare de bord 250.000 de dolari pentru a închide un caz de hărțuire sexuală, în 2018. Musk, însă, a negat afirmațiile.

Performanța acțiunilor Tesla pe piețele publice are cel mai semnificativ impact asupra averii lui Musk. El deține aproximativ 15% din companie, conform BBC. După ce au apărut știrile legate de cazul de hărțuire sexuală, prețul acțiunilor Tesla a scăzut cu 6,4%…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/averea-lui-elon-musk-a-scazut-cu-10-miliarde-de-dolari-intr-o-zi-din-cauza-acuzatiilor-de-hartuire-sexuala-1949461

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.