spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Ati mutat cu cap la ISJ! Dupã Gabi Plãcintã, un alt bârlãdean îsi face încãlzirea pentru un post în conducerea institutiei. Este vorba despre bunul dvs. prieten si sfãtuitor, filozoful Andrei Huiban. Nu stim dacã are competentele necesare sau dacã stie sã scrie corect gramatical, dar credem cã deputatul Popica, absolvent emerit de facultate particularã, i-a dat un extemporal înainte de a fi selectat pentru aceastã functie. Spunem aceasta, fiindcã l-am vãzut dezlãntuit în public, mãsurând cu metrul de croitorie cunostintele de gramaticã ale unor profesori liberali.

Eduard Popica – deputat PSD

În ultima perioadã, vã vedem transpus într-un soi de guru al administratiei publice locale. Acum vreo câteva zile în urmã, am sesizat cã vã pricepeti si la localizarea conturilor false de Facebook, cum ar fi Cami Camelia, ba chiar v-ati oferit sã dati meditatii unor liberali la gramaticã. Nu credeti cã e cam mult pentru un absolvent de „Petre Andrei” ?

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Este o vorbã în popor: „capra sare masa, iada sare casa!”. Ei, cam asa a ajuns sã facã si PSD la Vaslui. Dupã ce ati împãrtit frãteste deconcentratele, pesedistii au început sã-si punã oamenii, dar culmea, pe locurile PNL. Cum ar fi cazul de la Vama Albita. Au beneficiat de faptul cã mister Costache, seful regional de la Vamã, este pesedist si dintr-o semnãturã a anulat toate negocierile dvs. cu PSD de la Vaslui.

Tudor Polak – Deputat PNL

Ati trecut granita în R. Moldova sã le arãtati colegilor moldoveni din Parlamentul lor cum se face politicã. Nu-i rãu, dar vedeti cã acasã ati lãsat lucrurile nerezolvate. Dupã ce le-ati votat în CL Vaslui pesedistilor pleasca de 56 de milioane, ei vã mai si iau la misto pe la televizor. Asa, ca bonus! 

Andrei Busuioc – senator AUR

Aveti o idee grozavã. Vreti sã vã bateti pentru autostrada Tisita – Albita – Chisinãu. Proiectul dvs. e unul frumos, dar sã stiti cã cei care se opun nu sunt politicienii de la Bucuresti, ci ai nostri. Ei se sperie de progres, cã nu-i mai voteazã lumea. Mai degrabã credem cã o sã facã moldovenii autostradã pânã în vama noastrã.

Mihai Botez – deputat USR

Sãracu’ Boros a rãmas fãrã partid si la viitoarele alegeri nu are vehicul cu care sã tragã pentru al treilea mandat. De la PNL si PSD i s-a spus nu si acum trage nãdejde cã o sã-l primeascã USR. Nu-i bãiat rãu! chiar are carismã. El, chiar dacã este rosu pe interior, are ceva si de extremã stângã, precum cei de la PLUS. PSD nu-l vrea fiindcã Solomon ar vrea sã încerce cu Bobeicã de la CUP.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ati fãcut afirmatii publice periculoase despre colegii nostri de la Vremea Nouã. Îi acuzati cã santajeazã primarii, cã facturile de publicitate de la Primãria Murgeni, de exemplu, ar fi în jur de 44.000 de lei pe an si cã ziarul trãieste de pe spatele primãriilor. Pentru linistea dvs., vã anuntãm cã ponderea banilor încasati de la toate primãriile din judet nu reprezintã decât 10% din cifra de afaceri a editurii. Mai mult, pe anul 2021, la Murgeni, Vremea Nouã a facturat 2000 de lei pe tot anul, în 2020 vreo 600 de lei, asa cã mai tãiati din minciunile sfruntate.

Dorin Apostol – subprefect Vaslui

Desi sunteti inodor, insipid si incolor în viata de zi cu zi de la Prefecturã, Solomon a ajuns sã se teamã de dumneavoastrã. Crede cã o sã ridicati pretentii pentru candidatura de la Primãria Bârlad din 2024, când tocmai acesta îl pregãteste intens pe Bobeicã. Sã nu uitãm cã Buzatu l-ar dori pe Boros, drept candidat din partea PSD, asa cã totul e la bãtaie. Chiar dacã relatia dvs. cu Solomon s-a fracturat, îndrãzniti si visati.

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Aveti o misiune grea cu deconcentratele. Ele s-au negociat între PNL si PSD, însã oamenii lui Buzatu o fac pe grozavii si deja au si numit oameni de ai lor în locurile PNL. Trebuie sã fiti precum buldogul când vine vorba de apãrat zestrea partidului. Ati vãzut ce repede s-au miscat la ISJ, nici nu au lãsat sã se termine examenele de la Bacalaureat si Evaluarea Nationalã cã si-au si pus omul. Cicã tot din zona Bârladului a venit sustinerea pentru Botan. Ciprian Feraru ar fi împins-o în fatã.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Acum, cã o sã aveti cea mai mare linie de troleibuz din Moldova, care o sã deserveascã populatia fantomã de 100.000 de moldoveni vasluieni, sigur o sã aveti toate sansele sã îngropati Transurbul în viitor. Numai sã puneti sub tensiune aceastã uriasã retea electricã o sã vã coste numai energia pasivã pe o lunã cât biletele pe care teoretic societatea de transport le-ar putea vinde într-un an. Mai bine fãceati metrou de la Garã la Spital.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vã tot rupeti pantofii la CUP, în încercarea de a-l convinge pe Bobeicã sã vorbeascã cu Solomon pentru a-l convinge sã vã primeascã în PSD si sã fiti candidatul la Primãrie. Dar ce nu stiti e cã chiar pe Bobeicã vrea sã-l punã deputatul sã candideze. E ca si cum ai cere funie în casa spânzuratului. Noi vã dãm un sfat. Mai bine candidati independent.

Ioan Ciupilan – Primar Husi

În sfârsit, consilierul Iacob are de mâncat o pâine bunã în calitatea sa de consilier personal al primarului, dacã o sã decideti sã infiintati la Husi un club sportiv. Ar avea si omul un domeniu de expertizã, fiindcã la spital s-a fãcut de râs. Ati vãzut ce manager competent a gãsit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Acum sunt mulți răutăcioși și invidioși,e Domnul Manager unde trebuie și face exact ce trebuie. S au alinat toate astrele in favoarea Dansului, câinii latră ursul merge. Îi poartă lumea de grija și uite ca Domnul Director/Doctor Popa Bogdan Vasile chiar este genial și nu va dezamăgește tot în picioare pica asa ca fiți mult mai inteligenți, ca Domnul Director este pregătit sa facă față oricărei provocări ca un adevărat profesionist și sta în fata tuturor cu dovezi asa cum face un Domn bine școlit și educat.

    • Misterioaso, iti lasa in continuare draga restul de la tigari sau dd ce il descanti asa???sa trecem toti sa il scuipam sa nu se deoache!!!

      • Ce ați vrea voi sa mi-l scuipați pe Domnul Director dar nici o problema partea cu deochiul o rezolva fata la fumat mai greu ca nu am viciul asta dar ma sacrific dc chiar e nevoie sau mai bine las întâietate Doamnelor și Domnișoarelor care fac coada la ușa Dansului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.