spot_imgspot_img
14.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Un ieșean a vrut să se îmbogățească din suferința unei familii! A contactat-o pe mama unei minore dispărute și i-a cerut 90.000 de euro. „Dacă nu-mi dai banii, o trimit pe fiică-ta la produs, în Italia!”

- Advertisement -

Situație incredibilă: un ieșean a crezut că se poate îmbogăți din suferința unei familii. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Robert Daniel Goldan, sub acuzația de șantaj. Anchetatorii au spus că ieșeanul i-ar fi cerut unei femei suma de 90.000 de euro, susținând că o are pe fiica ei minoră, care fusese dată dispărută.

Caz șocant, petrecut în municipiu: un ieșean a crezut că va reuși să se îmbogățească din suferința unei familii. Individul ar fi contactat-o pe o rețea de socializare pe mama unei minore dată dispărută și i-ar fi cerut o sumă importantă de bani, pentru a-i elibera fiica.

Ieri, în urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Robert Daniel Goldan, sub acuzația de șantaj. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similarhttps://www.bzi.ro/un-iesean-a-vrut-sa-se-imbogateasca-din-suferinta-unei-familii-a-contactat-o-pe-mama-unei-minore-disparute-si-i-a-cerut-90-000-de-euro-daca-nu-mi-dai-banii-o-trimit-pe-fiica-ta-la-produs-4488806?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.