spot_imgspot_img
12.6 C
Vaslui
30-apr.-2024

UPDATE: Blocajul circulației la Bârlad va dura între 5 și 6 zile!

- Advertisement -

UPDATE:  Inginerul Gicu Maftei, șeful Secției Drumuri Naționale Bârlad, a precizat: “Este o lucrare de schimbare a rosturilor la poduri pe DE 581, în zona Simila, acestea fiind degradate. În urma turnării covorului asfaltic și asigurarea planeității pe rampe și cala podurilor, s-a trecut la etapa de înlocuire a rosturilor. Ca durată de execuție se estimează în jur 5-6 zile”, a precizat Gicu Maftei.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași (DRDP), vine și ea cu o precizare despre situația dezastruoasă a traficului în municipiul Bârlad, la intrarea dinspre Vaslui: “Se lucrează la înlocuirea rosturilor de dilatație la podul de pe DN 24 (DE 581), km 73+614, zona Simila, județul Vaslui, sector pe care, anterior, au fost executate reparații asfaltice. Traficul se desfășoară pe un sens, alternativ, dirijat prin semafoare. Cu acest prilej, DRDP Iași face apel la înțelegere din partea conducătorilor auto pentru disconfortul temporar produs în trafic, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite în zona de lucrări”, a precizat Nicolae Popovici, purtătorul de cuvânt al DRDP Iași.

STIRE INITIALA: Trafic infernal la Bârlad! Intrarea dinspre Vaslui, coadă de peste 4 km de mașini!

BLESTEM… Pe strada Vasile Pârvan din Bârlad, exact acolo unde este traficul cel mai intens, fiind o “variantă de ocolire” pentru mașinile de mare tonaj, traficul este infernal! Și nu numai pe această stradă, în general la Bârlad traficul a devenit foarte anevoios, șoferii fiind nevoiți să se înarmeze cu răbdare când pornesc sau intră prin oraș! Astăzi, traficul a fost bloca ore întregi, de la intrarea în Bârlad dinspre Vaslui, coada de mașini fiind la Pensiunea Mira (pe DE 581) și până în centrul orașului! Aproape 7-8 km de mașini și de șoferi nervoși. Pe amblele variante la intrarea în Bârlad – zona Lidl Grădina Publică, era coadă de mașini: și pe strada Vasile Pârvan și pe B-dul Republcii! Blocajul se datorează lucrărilor de asfaltare, care au pornit parcă toate odată, lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și lucrărilor de reabilitare ale podului de la intrarea în Bârlad, de pe DE 581, între IRB și zona fostelor sere. Și acesta e abia începutul!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. O bataie de joc si o rusine pentru orasul nostru! Semaforizarea este deficitara in zona podului, trebuia lasat mai mult, nu cate 20 de secunde pe fiecare sens. Dar ce pretentii sa ai de la municipalitate si de la politia rutiera?! O sleahta de incompetenti.

  2. Ce înțelegere sa avem când ei nu știu sa se organizeze. Am făcut 80 de minute din gara pana la podul care se lucrează și când ajung acolo SURPRIZA nu lucra nimeni și coada de mașini era la confectii. Sa îi fut in gura de idioți nenorociți jegosii dracului. Sa iasă Politia din birouri și sa dirijeze ca pt asta sunt plătiți sa lucreze nu sa stea in birouri.

  3. Idiotii astia au auzit de organizare de santier , de variante ocolitoare, de lucru noaptea, asa incat sa nu perturbe circulatia . Se vede ca directorii de la Iasi si seful de sectie de la barlad au fost lipitori de afise la PNL si apoi au fost pusi in functie . Nu au nimic comun cu managementul unor situatii mai complexe. Cineva ar trebui sa controleze devizele de lucrari caci e posibil acolo pe hartie si nu pe teren sa fie totul ca la carte iar in realitate sa mai plece ceva bani si pe la….partid prin diversi interpusi Ei se joaca , dar ii depisteaza DNA rapid.

  4. Doamna Mironica ar fi facut bine sa mearga la podul cu pricina si sa constate, relateze, filmeze, fotografieze sau cum vrea dumeaei bataia de joc nemaivazuta. Astazi la orele 18 am tranzitat Barladul timp de 2 ore, la pod erau decopertate doua santulete de doua palme latime si nu lucra nici dracu acolo. O batjocura mai mare nu am intalnit nicaieri. Pot proba cu camera de bord.

  5. Inginerul Gicu Maftei, este un dobitoc faceti draqu noaptea lucrarile, nu suntem obligati sa va suportam cacaturile voastre sa stam cu orele in trafic !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.