spot_imgspot_img
12.6 C
Vaslui
30-apr.-2024

Parchetul spaniol cere peste opt ani de închisoare pentru Shakira

- Advertisement -

Parchetul din Barcelona a anunţat vineri că va cere o pedeapsă de peste opt ani de închisoare pentru fraudă fiscală împotriva cântăreţei columbiene Shakira, care refuză orice acord cu procurorii şi se declară dispusă să fie judecată într-un proces, informează AFP.

În actul acuzării, consultat de jurnaliştii de la AFP, Parchetul din Barcelona a precizat că va solicita şi o amendă de aproape 24 de milioane de euro pentru cântăreaţa pop, acuzată că s-a sustras de la plata unei sume de 14,5 milioane de euro către fiscul spaniol între anii 2012 şi 2014.

Justiţia din Spania va trebui să decidă în privinţa desfăşurării unui proces şi a datei de începere a acestuia, scrie Agerpres.

Shakira, care se declară nevinovată, a anunţat miercuri că refuză să încheie un acord cu Parchetul spaniol, precizând că preferă să fie judecată într-un proces decât să accepte procedura prin care ar trebui să îşi recunoască vinovăţia…https://www.digi24.ro/magazin/parchetul-spaniol-cere-peste-opt-ani-de-inchisoare-pentru-shakira-2029899

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.