spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Carambol cu trei mașini la Moara Grecilor, din cauza neatenției unui șofer de 20 de ani!

- Advertisement -
INCIDENT RUTIER… Un carambol cu trei mașini, produs la Moara Grecilor, din cauza unei neatenției!

ACCIDENT… Pe 13 August, în zona Moara Grecilor, pe DN 24, a avut loc la orele 19.30 un accident rutier în care au fost implicate trei mașini. Din cauza neatenției, un tânăr șofer de 20 de ani, nu a păstrat distanța regulamentară față de un taxi și l-a lovit în spate. Taxiul a ajuns într-un stâlp, iar de acolo a ricoșat într-un autoturism, pe care l-a proiectat tot într-un stâlp de pe marginea drumului. În urma carambolului, singura victimă a fost chiar șoferul neatent, aflat în mașina neagră. La fața locului a fost trimis un Echipaj de Prim Ajutor (EPA) de la ISU Vaslui. Șoferul, care avea un traumatism cranio cerebral minor, a refuzat transportul la spital. În cauză, la fața locului au fost și polițiștii rutieri, care urmează să cerceteze împrejurările producerii evenimentului rutier.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Bă,frățiorule! La câți retardati cu cazane de 20 ani,cu ochii după “fufe”,sunt pe străzile orasului,la ce te-aștepți? Asta se uita după stele verzi.Ce treaba au instructorii.? Zice legea minim atâtea ore cu titlu de școala? Zice. Și cu asta gata. Ești prost,retard și imbecil confundând strada și auto cu 100 de cai cu patul ori banca din parc….. Faci accident.Atât. EȘTI PROST.SA ÎNTRE PRIN COPACI CU TOȚII .De,au vrut permis.Prin alte tari,in primul an de permis nici nu conduci fără însoțitor experimentat in ale traficului auto. Așa ca ,ori ochii la strada ori după funduri de fufe pentru impresie artistica….Asta e o alta opinie decât a ta Lascau,fără supărare.

  2. La ce instructori auto (nu toți) și ce examinatori avem in orasul nostru să nu ne mire. Accidentele vor continua. Instructori auto cu mentalitate,, trece ora – intră banul”. Rezultatul îl vedem pe străzi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.