spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Mila Kunis, despre cum a gestionat diagnosticul primit de Ashton Kutcher. Actorul a fost depistat cu o boală rară acum doi ani

- Advertisement -

Ashton Kutcher a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticat cu o afecțiune autoimună, în urmă cu doi ani. Acum, într-o discuție cu Entertainment Tonight, soția sa, Mila Kunis, a povestit cum au trăit acele momente dificile și cum au gestionat situația de criză. 

Luna trecută, actorul din „What Happens in Vegas”, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că în 2020 a aflat că suferă de o boală „rară” care i-a afectat vederea, auzul, echilibrul, vasele de sânge și i-a provocat imflamații serioase.

Într-un nou interviu, actrița din „Bad Moms”a vorbit despre modul în care ea și Ashton au trecut prin acea situație teribilă:

Nu cred că ai timp să te așezi și să vorbești, doar să acționezi”, a spus vedeta de 39 de ani, „Te duci și te confrunți cu orice problemă de sănătate apare, încă ai copii, o familie și trebuie să-ți trăiești viața.”...https://www.filmnow.ro/stiri/mila-kunis-despre-cum-a-gestionat-diagnosticul-primit-de-ashton-kutcher-actorul-a-fost-depistat-cu-o-boala-rara-acum-doi-ani-90298

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.