spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Nea Uzatu si-a comandat mâncarea de ziua onomasticã la prietenii din R. Moldova. Au mai întors si bãietii ceva înapoi din milioanele trimise peste Prut. Si locatia a fost aleasã tot pe sprânceanã, la pensiunea unei viceprimãrite, ca deh! trebuia un pic de discretie. Presa s-a supãrat cã nu a fost invitatã. Unii, gen Floriol, au asteptat pe la poartã, poate, poate, picã ceva. Dar nimic, niciun oscior!

Acum ceva timp în urmã, scriam de un bloc fãcut nou în Piata Traian, la Vaslui, care nu prea are parcare si pariam cã o sã se desfiinteze locul unde era gunoiul si o sã se dãrâme o casã de apã veche pentru a se mãri parcarea. Lucrul acesta a început sã se adevereascã, de parcã am fi oracol. Gunoiul s-a mutat deja, iar la dãrmarea casei de apã se lucreazã acum la hârtii. Ba mai mult, proprietarii blocului au solicitat la Primãrie sã le dea voie sã facã pe acoperisul blocului o încãpere mare, unde sã fie o spãlãtorie. Sã nu credeti cã vreun locatar a cerut asa ceva, desi are semnãturi strânse cã toatã lumea e de acord! Antreprenorii isteti fac smecheria aceasta fiindcã vor sã facã un duplex. Mâine o sã cearã sã facã la mezanin o salã de sport, ca sã mute Carrefour pe douã nivele, si tot asa.

Sã stiti cã povestea politistului iubãret surprins în fundul gol, taman pe tãpsan în zona Murgeniului, a prins rãu de tot. Cei de la timesnewroman.ro au o variantã proprie. Iatã ce spun ei: „Recent, pe internet a început sã circule stirea cu un politist din Vaslui care a fost surprins dezbrãcat lângã masina de politie, imediat dupã ce ar fi fãcut sex cu o colegã de serviciu. Fiind însã vorba de Vaslui, judetul cu cea mai stranie abordare în materie de sex, a pãrut ciudat de la început faptul cã e vorba de o partidã normalã de sex. Si iatã cã între timp au apãrut informatii noi, care fac întâmplarea demnã de judetul Vaslui. Un alt martor care ar fi asistat la scenã spune cã în masinã n-a existat nicio femeie, dar cu toate astea partida de sex s-a întâmplat. Doar cã nu între politist si o femeie, ci între el si mașina din dotare. Politistul a recunoscut în cele din urmã ceea ce a devenit evident pentru toatã lumea, cã a fãcut sex cu masina. El spune însã cã o iubeste si cã a vrut sã lase autospeciala Logan însãrcinatã, cu speranta cã peste 9 luni o sã-i facã o Dacie mai micã, Sandero sau Spring, pe care sã o revendice pentru el în urma unui test de paternitate”.

Familia Simpson din PSD, luatã la misto de useristul Botez

Ne-a plãcut la maxim caricatura produsã de useristii de la Vaslui si publicatã pe FB de deputatul Mihai Botez. Poza se vrea a fi o parodie a activitatii parlamentarului PSD, Edi Popica, captat în ultima perioadã de mirajul pensiilor speciale. Am vãzut si replica acestuia. Palidã de tot! Ceva de genul cã Botez e ospãtar la bazã si are studiile neterminate. Iaca, fâs! Voiam si noi o caricaturã, ceva!

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.