MoldovaSuceava

Avertismentul unui patron din industria cărnii: „Au apărut arome de carne de vită și de porc”

Avertismentul vine din partea Asociației Clusterului de Bioeconomie Suceava – Botoșani, care amenajează un laborator pentru depistarea falsificărilor din industria alimentară și va avea o componentă unică în țară.

După mai bine de patru ani de la înființare, Asociația Clusterului Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava – Botoșani a lansat primul proiect. Este vorba despre un laborator de cercetare interdisciplinară pentru analiza calității, siguranței și identificarea falsificării alimentelor cu mai multe componente. Laboratorul va fi amenjat într-una din halele Centrului Economic Bucovina, care se află lângă aeroportul „Ștefan cel Mare”. Investiția totală depășește 4 milioane de lei, iar o parte din fonduri sunt acoperite de agenți economici…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/avertismentul-unui-patron-din-industria-carnii-2217825.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button