spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

CSM Vaslui își reia pregătirile pe 8 ianuarie

- Advertisement -
AMICALE… La începutului anului viitor, CSM Vaslui va participa la Cupa 5 ani DpT – Iași, unde se va duela cu mai multe echipe din județul Iași.

COMPETIȚIE… CSM Vaslui este cea mai grăbită echipă din județ. Duminică, 8 ianuarie, fotbaliștii vasluieni se vor reuni și vor participa, tot în aceeași zi, la Cupa 5 ani DpT (Duminicapetarla.ro), competiție care se va disputa la Iași, pe teren sintetic. Trupa pregătită de Gabriel Crăciun face parte din grupa B, unde va întâlni Victoria Lețcani (Liga 5 Iași) și Astoria Knights (Liga 6 Iași).

Principala favorită la câștigarea Ligii 4, CSM Vaslui, va fi prima echipă din județ care își reia antrenamentele. Fotbaliștii vasluieni se vor reuni duminică, 8 ianuarie, când vor face deplasarea la Iași, la Cupa 5 ani DpT. În faza grupelor, CSM-eii vor înfrunta Victoria Lețcani și Astoria Knights, meciurile urmând să se dispute pe teren sintetic, 7 plus 1. Din cealaltă grupă fac parte ACS Com-Val Valea Lupului, locul 8 în Liga 4 Iași, AS Țuțora, locul 4 în Liga 4 Iași, și Voința Bosia, din Liga 5 Iași. „Conceput inițial în vara lui 2022, atunci când a luat naștere proiectul Duminicapetarla, evenimentul sportiv care va marca 5 ani de existență a fost mutat în sezonul rece, într-o perioadă în care fotbalul amator ieșean e înghețat. La propriu și la figurat. Astfel, pe 8 ianuarie, la Baza Sportivă Premier Iași, va avea loc Cupa 5 ani DpT, cu șase echipe care au răspuns pozitiv invitației”, au anunțat organizatorii competiției. După prima parte a campionatului Ligii 4, CSM Vaslui se află pe primul loc, cu 30 de puncte, având un avans de zece puncte față de ocupanta locului secund, Comstar Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.