spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Moldova începe procedura de retragere din alianța cu Rusia. Grosu: CSI „nu ne-a ajutat să scoatem armata rusă de pe teritoriul țării”

- Advertisement -

Președintele Parlamentului de la Chișinău a anunțat luni că inițiază procedura de retragere a Republicii Moldova din Comunitatea Statelor Independente. CSI este formată din majoritatea fostelor republici sovietice și continuatoarea URSS, prin care Rusia încearcă să-și păstreze sfera de influență. „În calitate de președinte al Parlamentului Republicii Moldova, după mai multe discuții cu cetățenii, după discuții în cadrul fracțiunii parlamentare PAS, după consultări cu președintele Maia Sandu și reprezentanții Guvernului, anunț că am luat decizia de a iniția procedura de retragere a Republicii Moldova din Acordul privind adunarea interparlamentară a Comunității Statelor Independente.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/moldova/republica-moldova-initiaza-procedura-de-retragere-din-csi-aflarea-in-cadrul-ei-nu-a-aparat-tarile-membre-de-razboi-2348329

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.