spot_img
17 C
Vaslui
16-iun.-2024
spot_img

Superliga | Poli Iași vrea să cumpere doi jucători de la Sporting Vaslui

- Advertisement -
REVENIRE… După ce le-au expirat împrumuturile la Politehnica Iași, Ștefan Ștefanovici și Ionuț Ailenei au revenit la Sporting Juniorul Vaslui.

DORIȚI… Ștefan Ștefanovici (22 de ani) și Ionuț Ailenei (23 de ani) au revenit la Sporting Juniorul Vaslui după ce le-au expirat împrumuturile la Politehnica Iași. În perioada următoare, clubul ieșean va analiza dacă cei doi vor fi cumpărați de la Vaslui.

Amândoi au avut prestații bune și au jucat destul de mult în tricoul “alb-albastru”, atât cu Leo Grozavu pe bancă, cât și în mandatul portughezului Tony. Ștefanovici a jucat în 30 de meciuri din Superligă și un meci în Cupa României, în timp ce Ailenei are 17 apariții în prima ligă și una în Cupă. Site-ul de specialitate, Transfermarkt, îl evaluează pe Ștefanovici la 300.000 de euro, portarul Ionuț Ailenei fiind apreciat tot la 300.000 euro. Ștefan Ștefanovici este din Iași, dar a făcut junioratul la Sporting Vaslui, echipă cu care a devenit campion național la juniori. De partea cealaltă, Ionuț Ailenei este născut în anul 2001 la Pașcani și de asemenea a fost adus la Vaslui încă din primii ani ai junioratului. Salvată de la retrogradare în ultima etapă a play-out-ului, Politehnica Iași a început deja să își facă planurile pentru viitorul sezon, iar Ștefanovici și Ailenei se află pe lista ieșenilor. În aceste zile, conducerea Politehnicii va analiza dacă cei doi vor fi transferați din nou de la Sporting Juniorul Vaslui, club patronat de fostul fotbalist Cornel Cracea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.