spot_img
15.2 C
Vaslui
16-iun.-2024
spot_img

Un primar PSD din Gorj, acuzat că a lovit o tânără cu maşina. Testul antidrog a indicat „posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”

- Advertisement -

Primarul PSD al comunei Stejari din Gorj, Robert Ionuţ Păiuşi, a fost testat de poliţişti atât pentru alcool, cât şi pentru droguri, după ce a lovit cu maşina o tânără de 24 de ani, care participa la un miting al partidului AUR. Testul pentru alcool a ieşit negativ, însă testarea pentru eventuale droguri a indicat posibila prezenţă a unor substanţe interzise.

„În urma testării şoferului cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a transmis luni IPJ Gorj. Poliţia Rurală Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată duminică seară cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Băceşti. „Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism în satul Băceşti, a acroşat cu oglinda laterală un pieton (femeie), în vârstă de 24 de ani din aceeaşi localitate, părăsind locul producerii evenimentului rutier. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a mai transmis Poliţia Gorj.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/un-primar-psd-din-gorj-acuzat-ca-a-lovit-o-tanara-cu-masina-testul-antidrog-a-indicat-posibila-prezenta-a-substantelor-psihoactive-2797491

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.