Cât ne costă anul acesta masa de Paște și ce bunătăți pregătesc bucătarii de la Vascar
Ofertă specială pentru vasluienii care nu au timp de gătit. Iată ce vă gătește bucătarul de la Vascar
În ajutorul lor, anul acesta, a sărit restaurantul Vascar HD care pune la dispoziția pofticioșilor o gamă variată de mâncăruri pentru masa de Paște, de la aperitive, la ciorbe. Astfel, cu 75 de lei, doritorii pot comanda o salată de boeuf cu piept de pui a cărei gramaj ajunge la 800 de grame sau o salată sănătoasă, de țelină, cu 65 de lei. Drobul de pui ajunge la 85 de lei (700 de grame) sau ouăle și roșiile umplute pot fi cumpărate cu 45 de lei, respectiv 35 de lei. Și, ca la orice masă de Paște, nu pot lipsi musafirii, astfel că vasluienii care vor să facă impresie bună pot achiziționa și platouri cu brânzeturi franțuzești și fructe, pentru 6-8 persoane, la prețul de 360 de lei, platouri „amuse bouche” la prețul de 350 de lei sau Platoul Carpatin, la 295 de lei. Ciorbele pot sta pe masa de Paște la mare cinste, astfel că ciorba de perișoare, de burtă sau rădăuțeană, se poate achiziționa la prețuri cuprinse între 75 și 84 de lei (2,5 litri – n.r.). Cât despre sărmăluțe, acestea pot fi în frunză de viță sau varză, cu costiță sau bacon, la prețuri cuprinse între 88 de lei și 110 lei.
Trăim bine, cică suntem în creștere economică , rupem europa.