Local

VIDEO | INIMA BÂLCIULUI DIN BÂRLAD | Restaurantul “La Nașu” e pregătit pentru toate mofturile!

AROMA BÂLCIULUI… Restaurantul “LA NAȘU” vă întâmpină fix la intrarea în bâlci cu un curcubeu de arome la care e imposibil să reziști! Chiar și prețurile sunt vechi și irezistibile!

SĂ VINĂ BAROSANII… Peste 300 de locuri sunt de neajuns de fiecare dată când se ține bâlciul la Bârlad. Se întâmplă asta, de peste 20 de ani, la terasa restaurantului “La Nașu”. Explicația e simplă. Restaurantul funcționează tot timpul în Bârlad, iar deschiderea terasei de la bâlci este doar o prelungire savuroasă a amintirilor de peste an. De aceea, bârlădenii nu ezită niciodată să-și facă mofturile la bâlci fără binecuvântarea gastronomică a nașului! Fără masa de la nașu’ nu are sens bâlciul din Bârlad!

MARFA A FOST ÎNCERCATĂ… Din 2007, doi frați din Bârlad au pornit o afacere care a fost din ce în ce mai apreciată de la an la an. Secretul succesului a fost în marfa mereu proaspătă, ceea ce e esențial atunci când vinzi produse la grătar: mici, ceafă de porc, frigărui și alte delicatese atât de apreciate de români. “Noi nu folosim carne congelată sau produse de pe o zi pe alta. Totul e proaspăt, totul e sănătos și, de aceea, avem clienții noștri care sunt siguri că atunci când vin la noi găsesc ceea ce e mai bun”, ne-a declarat unul dintre frații patroni.

Noi suntem aici mereu!

De regulă, un bâlci durează o spătămână sau două. Timp în care fiecare comerciant încearcă să câștige câți mai mulți clienți. Restaurantul “La Nașu” are deja clienții câștigați și absolut niciun motiv să-i păcălească pentru că acest restaurant funcționează tot timpul anului în Bârlad. „Noi nu ne permitem să nemulțumim oamenii pentru că nu suntem doar pentru o săptămână în Bârlad. Avem un nume aici, avem o reputație și de aceea ne străduim să fim mereu la fel de buni. Noi nu dăm un tun în câteva zile ca să ne umplem buzunarele. Facem zi de zi ce e mai bun pentru clienții noștri. De aceea, în tot timpul anului, avem locurile pline. Bârlădenii știu exact ce le oferim, așa că vin la noi și la bâlci, și în restul anului!” ne-a declarat “nașul mic”.

Au crescut taxele, dar Nașul nu a crescut prețul

Probabil, cel mai important pentru bârlădenii care vor merge la bâlci, este faptul că, în ciuda creșterii taxelor, prețurile au rămas aceleași. “Am mers pe același preț ca anul trecut, chiar dacă taxele au fost mărite. A fost ambiția noastră să demonstrăm că putem rezista pe piață în ciuda tuturor piedicilor care ni s-au pus. Atunci când am început această afacere cu fratele meu, ne-am propus să facem clienții mulțumiți. Nu spunem că nu am vrut să facem și bani de pe urma acestei afaceri, dar nu poți face bani dacă clienții tăi nu sunt mulțumiți. Iată că până acum, timp de 20 de ani, nu am avut clienți nemulțumiți! Veniți la noi și vă veți convinge singuri!”, a spus “nașul mare”.

 

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button