Meniu special de Crăciun pentru pacienții internați în Spitalul Județean din Vaslui
TRADIȚIE…Pacienții internați încea mai mare unitate spitalicească din județul Vaslui au avut parte, în ziua de Crăciun, de preparate tradiționale. Spitalul Județean a adaptat meniurile în funcție de nevoile nutriționale și restricțiile medicale ale fiecărui pacient.
Pacienții care au trebuit să rămână internați în Spitalul Județean de Urgență Vaslui au avut parte de un meniu de Crăciun cu produse tradiționale. În funcție de nevoile nutriționale dar și restricțiile fiecăruia, conducerea unității împreună cu personalul din blocul alimentar au pregătit preparate precum sarmale, cozonac, cârnați sau friptură de pui, cu piure pentru a oferi pacienților internați, în ziua de Crăciun. “Ne dorim ca, prin aceste mici gesturi, să aducem un strop de căldură și normalitate pacienților noștri, chiar și în perioada spitalizării”, au precizat reprezentanții unității medicale.
Interesant ?
Dar cozonacul de unde este ?
Tot de cu par pubian ?
La o licitație trecută se spunea multe că cineva de la achiziții ar fi stricat afacerea unuia abonat la bani publici și micul antreprenor a fost un pic închis de DSV .????