spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Festivalul umorului ,,Lopez Caro’’

- Advertisement -

Se toarna ultimele episoade

ULTIMELE EPISOADE… Zilele lui Lopez Caro la Vaslui sunt numãrate. Finantatorul echipei, Adrian Porumboiu a declarat cã mai sunt de pus la punct doar câteva asptecte procedurale pentru ca ibericul sã poatã fi “debarcat”. Sâmbãtã, la partida amicalã contra Daciei Chisinãu, pe banca tehnicã a “galben-verzilor” va sta cel mai probabil un alt antrenor.

Ceea ce pãrea la început o telenovelã s-a transformat treptat într-un adevãrat festival al umorului ce îl are drept cap de afis pe antrenorul Lopez Caro. Abandonat de colaboratori, spaniolul tine cu dintii în continuare de postul lui, refunzând, dupã spusele finantatorului, chiar si acel mult vehiculat milion de euro. Cu toatã încãpãtânarea acestuia, conducerea clubului a anuntat cã zilele ibericului pe banca Vasluiului sunt numãrate. Indiferent dacã va fi demis sau dacã va fi suspendat, la partida amicalã ce va avea loc sâmbãtã la Chisinãu, acolo unde “galben-verzii” vor întâlni formatia Dacia din localitate, pe banca tehnicã va sta alt antrenor. Si jucãtorii s-au sãturat pânã peste cap de acest circ, si chiar dacã nu au declarat-o oficial pânã acum, mai multi dintre acestia îl vor plecat pe Caro. Culmea, se pare cã ibericul nu mai are nici mãcar sustinerea conationalilor sãi, Rivas si Campano. “Omul este dus cu sorcova! Si de râie scapi mai usor decît de el. Noi am fost corecti fatã de el si am vrut sã îi oferim mai mult decît un milion de euro, dar fãrã rezultat. Mai avem mici lucruri de pus la punct din punct de vedere procedural pentru a-l îndepãrta pe Lopez Caro, dar pot sã vã spun cã nu va mai fi pe bancã de la meciul de sâmbãtã cu Dacia Chisinãu” , a afirmat Adrian Porumboiu.

“O sã iesim din acest film”

“Eu nu-l înteleg pe acest om cum de se umileste în halul ãsta, dacã si asistentii s-au dezis de el. În final, o sã iesim din acest film, care nici telenovelã nu poate fi, pentru cã acolo, din ce am aflat si eu, plângi. De fapt, tot ce se întâmplã la Vaslui este de festivalul umorului, cã tot se desfãsoarã la acest sfârsit de sãptãmânã la Vaslui, în care Lopez Caro este cap de afis. Dacã ar fi fãcut un român în Spania ceea ce face el, ar fi fost mazilit în ultimul hal. Nici mãcar Campano sau Rivas, jucãtori adusi de el nu îl mai acceptã. Scopul lui este acela de a distruge echipa, de a ne provoaca pentru a-si încasa milionul de euro plus comisioanele de pe jucãtorii adusi de el.” – Adrian Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.