spot_img
spot_imgspot_img
23.6 C
Vaslui
26-mai-2024

FILIERA PORTUGHEZÃ

- Advertisement -

Augusto Inacio si Daniel Stanciu încearcã sã stabileascã o colaborare cu FC Porto

COLABORARE… FC Vaslui va încerca zilele acestea sã realizeze o colaborare cu formatia portughezã FC Porto. În cazul în care parteneriatul se va perfecta, “galben-verzii” sperã sã poatã aduce mai multi jucãtori tineri din curtea multiplei campioane a Portugaliei.

Dupã ce va încheia “vizita” din Portugalia, Daniel Stanciu intentioneazã sã meargã în Brazilia, de unde nu vrea sã se întoarcã cu mâna goalã. “Urmãtorul pas va fi un drum în Brazilia, desi nu va fi rentabil sã luãm un jucãtor de acolo. Spun asta deoarece într-o lunã si ceva va începe campionatul, apoi turul trei preliminar al Champions League, iar unui jucãtor venit de peste ocean îi va fi foarte greu sã se adapteze într-un timp atât de scurt”, a declarat Stanciu, care a mai adãugat: Team managerul Vasluiului colaboreazã foarte bine cu Augusto Inacio, cu care spune cã alcãtui lista jucãtorilor pe care FC Vaslui si-i doreste din aceastã varã. “Urmeazã sã mã întâlnesc cu domnul Inacio deoarece vom discuta cu cei de la Porto cu care ne dorim sã avem o colaborare. Vom vedea ce vom putea lua de aici. Lista jucãtorilor am alcãtuit-o cu “Mister” deoarece el cunoaste foarte bine fotbalistii portughezi si stie si de ce jucãtori are el nevoie la echipã”.

Nu neaga despãrtirea de Paul Papp

În ceea ce priveste situatia lui Paul Papp, team managerul spune cã FC Vaslui se aflã în tratative avansate cu diferite cluburi din strãinãtate si cã în zilele urmãtoare fundasul îsi va afla urmãtoarea destinatie.”Papp este un jucãtor de echipã nationalã, un jucãtor tânãr care a luat ochii multor cluburi din Europa si în special a celor din Italia. Existã niste discutii, dar ceva concret vom avea zilele viitoare” , a mai adãugat Danaiel Stanciu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

273 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.