spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

A avut parte de șocul vieții când a aflat că soțul o înșela chiar cu mama ei. Cine i-a dezvăluit amantlâcul și ce a urmat după

- Advertisement -

Katherine, o femeie din SUA, mamă a doi copii, a povestit că soțul a înșelat-o cu mama ei, iar cea care i-a spus despre aventură a fost chiar bunica sa.

Conform The Sun, Katherine a postat mai multe filmulețe pe TikTok, în care a detaliat prin ce a trecut.

„Am înțeles că dăm de gol amantele soților noștri”, a scris ea în dreptul unei poze în care apare alături de fostul partener și de cei doi copii ai lor, pentru ca următoarea imagine să arate o femeie mai în vârstă, care-i seamănă leit și care era, de fapt, mama ei.

„Nimic nu e la fel de nebunesc ca momentul în care am aflat că soțul meu avea o aventură cu mama, în timp ce eu mă confruntam cu o depresie post partum severă, după ce i-am născut la doar 29 de săptămâni de sarcină pe gemenii noștri. Aventura lor a durat patru luni până când i-am prins. Când mi s-a confirmat idila, am plecat imediat cu copiii mei și în seara în care am plecat, mama mea s-a mutat în casă cu soțul meu. Au continuat să se joace de-a familia până i-am prezentat soțului meu actele de divorț, care spuneau că cer și custodia exclusivă a copiilor. În tot acest timp, soțul și mama mea se gândeau cum să se căsătorească și cum ea să devină mama vitregă a copiilor mei. Într-un final, soțul meu s-a săturat de ea, a părăsit-o și a dat-o afară din casă, iar ea s-a întors târându-se la tatăl meu, care a primit-o cu brațele deschise. Părinții mei se comportă și acum ca și cum aventura nu s-a întâmplat și spun că nu s-ar fi întâmplat dacă eu nu aș fi fost o fiică și o soție oribilă”, a povestit Katherine într-unul din clipurile care s-au viralizat și au  primit milioane de vizualizări.

Citeste mai multe pe https://www.peroz.ro/actualitate/a-avut-parte-de-socul-vietii-ei-cand-a-aflat-ca-sotul-o-insela-chiar-cu-mama-ei-cine-i-a-dezvaluit-amantlacul-si-ce-a-urmat-dupa-126307

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.