A băut palincă și apoi a intrat cu mașina într-o autoutilitară care transporta apă minerală

bărbat în vârstă de 55 de ani, din Vatra Dornei, a provocat un accident după ce mașina pe care o conducea a intrat pe contrasens într-o curbă și a lovit o autoutilitară marca Volvo încărcată cu apă minerală. Cel de-al doilea vehicul implicat în coliziune era condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Argeș, care venise în zonă pentru un transport de apă minerală. Evenimentul s-a petrecut vineri după-amiază, pe DN 17B, în zona localității Sunători, din comuna Dorna Arini.

Polițiștii care au venit la fața locului i-au testat pe ambii conducători auto. Dacă șoferul din județul Argeș avea alcoolemie 0, bărbatul din Vatra Dornei a mărturisit că în ziua cu pricina consumase ceva palincă. Așa se face că a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, la testarea cu etilotestul. Ulterior, șoferul a fost condus la Spitalul municipal Vatra-Dornei, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pentru paharele de palincă pe care le-a degustat, bărbatul din Vatra Dornei s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-05-30/A-baut-palinca-si-apoi-a-intrat-cu-masina-intr-o-autoutilitara-care-transporta-apa-minerala#ixzz6NvEDWdnF
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ