A dat un „tun” de 5000 de lei și a luat un mandat de arestare!

NEGHIOB… Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au reținut un bărbat în vârstă de 19 ani, din Murgeni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta a spart un magazin din localitate de unde a furat marfă de 50 de milioane de lei (vechi) ca să… se distreze! Ghinion! S-au distrat polițiștii mai mult, când l-au prins, procurorii când l-au anchetat, judecătorii când au emis mandat de arestare preventivă și la urmă tot polițiștii, când l-au băgat în arest.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 19 ani, din Murgeni,Cătălin M., bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 9/10 august a.c., bărbatul bănuit ar fi pătruns prin efracție (deteriorând ușa de acces) într-un spațiu comercial de pe raza orașului Murgeni, de unde a sustras țigarete și băuturi alcoolice în valoare de peste 5.000 lei.

„În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad iar instanța a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tânărul arestat preventiv a făcut apel împotriva sentinței de la Bârlad, care se va judeca la Tribunalul Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ