A iesit pe contrasens dupã ce a fost la brutãrie si a acrosat o masinã care circula regulamentar!! (FOTO)

NEATENTIE…Un bãrbat a fost rãnit, iar douã masini s-au fãcut praf, în urma unui accident petrecut pe raza comunei Epureni, pe drumul national 24 D. Un sofer de 32 de ani, din comuna Bogdãnita, care conducea o masinã cu volan pe dreapta, a pãtruns în DN 24 D, pe sensul spre Bârlad, fãrã a se asigura, acrosând un autoturism care circula în acelasi sens, condus de un bãrbat de 52 de ani, din comuna Epureni. La fata locului au ajuns pompierii din Bârlad si politia din Murgeni.

Punctul de lucru Murgeni din cadrul Detasamentului de pompieri Bârlad a intervenit ieri dupã amiazã cu o autospecialã de stingere cu modul pentru descarcerare si un echipaj specializat, la un accident rutier produs în localitatea Bursuci, comuna Epureni (DC 70). În accident au fost implicate douã persoane si tot atâtea autoturisme.

„La sosirea echipajului de interventie, au fost gãsite douã autoturisme avariate, dintre care unul era rãsturnat, precum si o persoanã rãnitã. La fata locului a fost deplasatã si o ambulantã tip B2 (EPA) care a preluat pacientul rãnit (52 ani), acesta fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, unde a fost diagnosticat cu policontuzii în urma unui accident rutier.”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui. Victima, de 52 de ani, din comuna Epureni, a fost externatã, rãnile fiind minore.

În accident au fost implicate douã autoturisme care circulau dinspre Murgeni spre Bârlad pe DN 24 A. În zona unde este o brutãrie, un autorism (cel negru), condus de un tânãr de 32 de ani, din Bogdãnita, a iesit pe contrasens fãrã a se asigura si a acrosat un autoturism care venea regulamentar, pe care l-a scos de pe carosabil. Masina lovitã s-a rãsturnat în sant, iar soferul a fost rãnit usor si transportat la Spitalul Judetean Vaslui , de unde a fost lãsat la domiciliu, rãnile nefiind grave.

„În cauzã s-a dechis un dosar de cercetare penalã pentru infractiunea de vãtãmare corporalã din culpã.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU