A încãlcat ordinul de protectie, si-a agresat fiica minorã si a fost arestat preventiv!

PEDEAPSÃ… Politistii Sectiei 1 Politie Ruralã Vaslui au retinut un bãrbat în vârstã de 46 de ani, din comuna Gârceni, cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de violentã în familie si încãlcarea ordinului de protectie. Desi printr-un ordin de protectie emis de judecãtori i se interzicea sã se apropie la mai putin de 100 de m de sotia si fiica sa, Petru P. a intrat peste minorã în casã, pe 21 noiembrie, a bãtut-o si astfel a ajuns pe mâna judecãtorilor, care au emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile pe numele sãu.

Sâmbãtã, 21 noiembrie, politistii Sectiei 1 Politie Ruralã Vaslui au fost sesizati, de cãtre o femeie în vârstã de 39 de ani, din comuna Gârceni, cã fostul sot, un bãrbat în vârstã de 46 de ani, a încãlcat ordinul de protectie. Din cercetãrile efectuate, politistii au stabilit cã bãrbatul ar fi încãlcat prevederile ordinului de protectie emis de instanta de judecatã la data de 02.10.2020, si ar fi pãtruns în locuinta din care fusese evacuat pentru o perioadã de 6 luni, agresând-o fizic pe fiica sa minorã.

„Având în vedere faptul cã acesta avea cunostintã despre obligatiile stabilite de instanta de judecatã, prin care era obligat sã pãstreze o distantã de 100 metri fatã de fosta sotie si de locuinta acesteia, bãrbatul a încãlcat cu bunã stiintã ordinul de protectie. În urma probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe bãrbat pentru o perioadã de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat instantei de judecatã, care a admis propunerea de arestare preventivã. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ