15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

A mers la „amantă” pentru a-și aduce soțul înapoi acasă. Ieșeanca a rupt gardul, a spart ușa cu mâinile goale și a vrut să-și caute bărbatul în locuința rivalei. Iată ce a urmat!

Trei persoane au fost pedepsite de judecătorii ieșeni, după ce au fost acuzate că au fost implicate într-un scandal de proporții. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Alina Mihaela Voia la 11 luni de închisoare, cu amânare, pentru violare de domiciliu și distrugere. În același dosar, în cazul Dianei Gabriela R. și al lui Bogdan Alexandru A., judecătorii ieșeni au luat măsura educativă neprivativă de libertate a stagiului de formare civică pe o durată de 4 luni, pentru violare de domiciliu. Anchetatorii spun că întreg scandalul ar fi izbucnit de la un presupus triunghi amoros

O femeie din Iași a mers la casa unei presupuse „amante” pentru a-și aduce soțul înapoi acasă. Ieșeanca a rupt gardul, a spart ușa cu mâinile goale și a început să-și caute bărbatul în locuința rivalei. În urma scandalului, trei persoane (dintre care doi minori) au fost pedepsite de judecătorii ieșeni.

Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o recent pe Alina Mihaela Voia la 11 luni de închisoare, cu amânare, pentru violare de domiciliu și distrugere. În același dosar, în cazul Dianei Gabriela R. și al lui Bogdan Alexandru A., judecătorii ieșeni au luat măsura educativă neprivativă de libertate a stagiului de formare civică pe o durată de 4 luni, sub acuzația de violare de domiciliu.

Alina Mihaela Voia, acuzată de violare de domiciliu și distrugere

Pe lângă pedeapsă, ieșeanca Alina Mihaela Voia (40 de ani) a fost obligată să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul unei instituţii publice aflate în subordinea Consiliului Local al comunei Ţigănaşi…https://www.bzi.ro/a-mers-la-amanta-pentru-a-si-aduce-sotul-inapoi-acasa-ieseanca-a-rupt-gardul-a-spart-usa-cu-mainile-goale-si-a-inceput-sa-si-caute-barbatul-in-locuinta-rivalei-iata-ce-a-urmat-4350933?utm_source=website&utm_medium=deschideri

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here