A născut Gina Pistol! Gestul făcut de Smiley în urmă cu câteva ore VIDEO cu anunţul

A născut Gina Pistol! Prezentatoarea de la Antena 1 a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Partenerul vedetei, Smiley, a fost surprins, în urmă cu câteva ore, la o florărie din Capitală, din apropierea spitalului.

A născut Gina Pistol! Vedeta a adus-o pe lume, marți, 9 martie, pe fetița ei și a lui Smiley. Cântăreţul a fost fotografiat, în zona Victoriei, în timp ce cumpăra două buchete mari de flori, de la o florărie aflată în apropiere de Spitalul Sanador.

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare”, a scris Gina Pistol pe Facebook.

În luna septembrie a anului trecut, Gina Pistol și Smiley au anunțau că vor deveni părinți pentru prima dată. Extrem de emoționați, cei doi îndrăgostiți au făcut anunțul mult așteptat prin intermediul unui videoclip, postat pe canalul de YouTube al cântărețului. Sarcina a fost o mare surpriză, însă una extrem de frumoasă și plină de fericire.

Vestea că vom avea un copil împreună a fost o mare bucurie și o mare surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm veseta asta pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este surpriză până la capăt și toate lucrurile sunt așa cum trebuie”,  a declarat Gina Pistol.

Noi doi vom deveni părinți. Eu personal încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei. Trebuie să modific puțin casa, să-mi schimb programul”, spunea artistul. …https://www.romaniatv.net/a-nascut-gina-pistol-gestul-facut-de-smiley-in-urma-cu-cateva-ore_5333513.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ