22 C
Vaslui
02-iul.-2022

A poftit la nepoata de 15 ani si a fost închis pentru „rãcorire” timp îndelungat!

BESTIE LA BÃUTURÃ…Un individ josnic, fãrã scrupule, din satul Stâncãseni, comuna Voinesti, Cãtãlin Teiu, de 38 de ani, a vrut sã-si silueascã propria rudã, o minorã de 15 ani. Fapta s-a petrecut în aprilie 2021, iar judecãtorii l-au condamnat la trei ani închisoare cu executare. Doi ani a tras de timp individul, cerând la recurs atât la Vaslui cât si apel, la Iasi, sã nu fie închis, numai cã, în data de 3 iunie a.c., Curtea de Apel Iasi a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadã de 3 ani, pentru sãvârsirea unei tentative la infractiunea de „viol”. Sentinta este definitivã, asa cã individul a ajuns de pe 6 iunie, la Penitenciarul din Vaslui, „condus” de politistii din cadrul Sectiei Politie Ruralã 8 Iana.

 În cadrul activitãtilor operative desfãsurate în cursul zilei de 6 iunie, politistii din cadrul Sectiei 8 Politie Ruralã Iana au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea. În data de 3 iunie a.c., politistii din cadrul Sectiei 8 Politie Ruralã Iana au cãutat si depistat în comuna Voinesti, judetul Vaslui, un bãrbat în vârstã de 38 de ani, din localitatea Stâncãseni, comuna Voinesti. Pe numele acestuia, în data de 3 iunie a.c., Curtea de Apel Iasi a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadã de 3 ani, pentru sãvârsirea unei tentative la infractiunea de „viol”. Infractiunea a fost sãvârsitã în luna aprilie 2021, în comuna Voinesti. Persoana sus-mentionatã a fost preluatã de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, si condusã la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreascã.

Filmul oribilei infractiuni

Vã reamintim cã individul a fost retinut în 2021, pe 11 aprilie, când a comis fapta, iar pe 12 aprilie a fost prezentat instantei bârlãdene care a emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile pentru comiterea infractiunii de tentativã de viol. Fata de 15 ani atunci, se afla pe 11 aprilie la unchiul ei într-o scurtã vizitã, când bãrbatului i-a venit chef de „amor” si a început sã tragã de minorã, cerându-i sã facã sex cu el. Fata s-a speriat, l-a respins si omul, „înfierbântat”, i-a rupt tricoul de pe ea. Minora a reusit sã scape din mâinile lui, fugind direct acasã la pãrinti, unde le-a spus plângând prin ce-a trecut. Oamenii au anuntat politia la 112 si agresorul a fost retinut în seara de 11 aprilie 2021, iar pe 12 aprilie a fost dus la instantã, pentru luarea mãsurii arestãrii preventive. Judecãtorii bârlãdeni au admis propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad si au dispus „arestarea preventivã a inculpatului Teiu Cãtãlin, cercetat pentru sãvârsirea infractiunii de tentativã de viol”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here