spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

A venit bâlciul, s-a relaxat Covidul: “bizonii” au fãcut scandal noaptea, în fata blocului!

- Advertisement -

NECIVILIZATI SI BETIVI… 14 sanctiuni au fost aplicate de cãtre jandarmii bârlãdeni, pentru tulburarea linistii publice în miez de noapte! O bârlãdeancã a sunat de douã ori la 112 în decurs de câteva ore pentru a sesiza cã în fata blocului unde locuieste, un grup de persoane tulburã linistea publicã. Era vorba despre Costel D., un individ cunoscut în zonã ca fiind needucat si agresiv.

O femeie din Bârlad a apelat la 112 sã anunte cã linistea publicã este tulburatã la blocul de locuinte sociale, cunoscut ca Blocul “CFR”, de pe strada Victor Ion Popa din localitate. La fata locului a sosit un echipaj de jandarmerie, care a gãsit douã persoane, din care, una din ele, Costel D., un bãrbat în vârstã de 45 de ani, ce tulbura linistea publicã prin tipete si strigãte. “Persoana în cauzã a fost amendatã cu 500 de lei si i s-a pus în vedere cã va fi sanctionat din nou dacã va repeta isprava. Deoarece nu a respectat recomandãrile primite si a repetat fapta dupã o jumãtate de orã, jandarmii, fiind în zonã, l-au amendat din nou, de data aceasta cu 600 de lei.”, a precizat cpt. Alexandru Vatavu, purtãtor de cuvânt al Vaslui.

Nu s-au linistit si, ca rãzbunare, au venit si mai multi …si mai beti!

Peste douã ore, femeia a revenit cu apel la 112, reclamând aceeasi problemã. Ajunsi din nou la fata locului, jandarmii au identificat cinci persoane, care în miezul noptii consumau bãuturi alcoolice si tulburau linistea publicã. “De asemenea, acestia au fost sanctionati contraventional pentru faptele lor. În total, au fost aplicate de cãtre jandarmi 14 sanctiuni contraventionale în valoare de 4.700 de lei, în urma interventiilor la cele douã solicitãri.”, a mai precizat cpt. Alexandru Vatavu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. In tari civilizate sunt bagati in arest si dimineata la prima ora condamnati de un judecator, la noi amezi inutile care nu vor fi platite in veci vecilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.