12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

A vrut să treacă prin vamă cu un microbuz radiat din circulație! Nu s-a putut!

- Advertisement -
NU I-A MERS… Un moldo-român a testat vigilența vameșilor, vrând să intre în România cu un microbuz înmatriculat în Elveția!

VIGILENȚI… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un cetățean cu dublă cetățenie, română și R. Moldova care a fost depistat, în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

Astfel, în data de 08 august a.c, în jurul orei 06.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, cetățeanul cu dublă cetățenie română și R. Moldova, G.R., în vârstă de 38 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în Elveția. “La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulație de autoritățile din Elveția. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat comisarul șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al ITPF Iași.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.