spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Absent nemotivat

- Advertisement -

CHIUL… Lopez Caro nu s-a prezentat ieri în fata Comisie de Disciplinã a clubului FC Vaslui si drept urmare antrenorul va fi sanctionat pecuniar. Conducerea clubului anuntã cã spaniolul este încã sub contract cu gruparea ‘‘galben-verde’’, iar în cazul în care în perioada urmãtoare nu se va prezenta de urgentã în România, contractul de muncã îi va fi desfãcut fãrã a i se mai achita drepturile financiare solicitate.

Asteptat sã ajungã la Vaslui ieri, pentru a-si clarifica situatia contractualã cu FC Vaslui, antrenorul Lopez Caro a lipsit de la întâlnirea cu reprezentantii Comisiei de Disciplinã a clubului. În locul acestuia, la negocieri a venit avocatul spaniol Josep Vandellos, cel care l-a reprezentat de la început în scandalul cu finantatorul si conducerea ‘‘galben-verzilor’’. Prezenta avocatului nu a rezolvat în niciun fel situatia, si asta deoarece Vandellos nu avea asupra sa nici mãcar o împuternicire din partea tehnicianului. Drept urmare, Lopez Caro, ce se aflã în continuare sub contract cu formatia FC Vaslui, va fi sanctionat pecuniar. În continuare Caro este asteptat la Vaslui, iar în cazul în care în perioada urmãtoare nu se va prezenta la serviciu, acestuia i se va desface contractul de muncã. Dacã se va ajunge la aceastã situatie, clubul nu îi va mai plãti antrenorului nici mãcar un leu. ‘‘În cursul zilei de astãzi (n.r. ieri), când era programatã întrunirea Comisiei de Disciplinã pentru a analiza cazul lui Lopez Caro, s-a prezentat avocatul acestuia, Josep Vandellos, fãrã niciun fel de împuternicire. Chiar dacã ar fi avut si acea hârtie, cercetarea disciplinarã se poate face doar în prezenta fizicã a persoanei vizate. Avocatul Vandellos a sustinut cã el este un soldat, nu general, asa cã nu a semnat nici prezenta lui la cercetarea disciplinarã. Noi îl vom sanctiona disciplinar pe Lopez Caro cu o sanctiune pecuniarã, contractul lui cu clubul FC Vaslui fiind în derulare.’’ a declarat presedintele Consiliului de Administratie, Ciprian Damian.

,,Lopez Caro este inca angajatul clubului’’

„Pânã astãzi, Lopez Caro a fost suspendat din functia de antrenor, nu dat afarã. Statutul Antrenorului specificã foarte clar, la articolul 26, aliniatul 6, cã indiferent de modalitatea de încetare a relatiilor contractuale dintre antrenor si club, contractul de muncã semnat de pãrti va rãmâne în vigoare pânã la data pronuntãrii unei decizii definitive si irevocabile de cãtre o instantã de judecatã. În aceste conditii, Lopez Caro este încã angajatul clubului, iar dacã nu se va prezenta în continuare la serviciu, vom proceda în consecintã si vom merge pe desfacerea contractului de muncã.” – Ciprian Damian, presedinte C.A. FC Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

243 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.