33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

“Acces Direct”, la sapă de lemn! Emisiunea care i-a umilit pe vasluieni ani la rând, scoasă de pe post!

GHINION… Plecarea Vulpiței și a lui Viorel le-a purtat ghinion celor de la Acces Direct. După ce s-au lăudat cu audiențe record, câtă vreme Veronica Stegaru era pusă să dea detalii penibile despre amantlâcurile de pe dealurile Blăgeștiului, producătorii s-au pomenit cu emisiunea pe făraș.

ANATEMĂ… “Acces Direct”, emisiunea care și-a făcut audiența în ultimii ani cu vasluienii pe care i-a maimuțărit în fel și chip pe micile ecrane, a ajuns la sapă de lemn! Supărați pe criticile din ce în ce mai virulente ale publicului, vis-à-vis de subiectele care pun în cele mai umilitoare situații oamenii simpli, care cred că rolul unei producții de divertisment ar fi să le rezolve lor problemele, dar și pe faptul că CNA-ul i-a dat cele mai mari amenzi, șefii din Antena 1 au decis să scoată “Acces Direct” de pe post. Mirela Vaida s-ar fi supărat foc și a cerut explicații, motiv pentru care producătorii duc muncă de lămurire să mute emisiunea măcar pe Antena Stars. Unii telespectatori au făcut chiar o petiție, cerând ca producția fie să se oprească în a mai exploata pentru audiență oamenii săraci cu duhul, fie să dispară.

Plecarea Vulpiței și a lui Viorel le-a purtat ghinion celor de la Acces Direct, pentru că, iată, după ce s-au lăudat cu audiențe record, câtă vreme Veronica Stegaru era pusă să dea detalii penibile despre amantlâcurile de pe dealurile Blăgeștiului, producătorii s-au pomenit cu emisiunea pe făraș. Din culise s-a dus vestea că mai-marii televiziunii s-au săturat de amenzile de la CNA , astfel că din ianuarie nu mai vor să o lase pe post. Criticile virulente primite de la public, de fiecare dată când oameni simpli, fără prea multă minte, sunt umiliți efectiv în fața unei țări întregi, pentru o cifră mai bună în audiență, au contribuit, de asemenea, la decizia de a scoate emisiunea de pe post. Mirela Vaida, care, dincolo de rolul adesea ingrat pe care îl are, în a scoate rufele murdare din viețile unor oameni nefericiți, este o vedetă TV cu reale calități, ar fi protestat! Așa că se ia în discuție ca măcar să se mute emisiunea pe Antena Stars. Unii spun că va fi împărțită în două părți, o oră pe Antena 1, doar cu subiecte decente, apoi continuarea pe celălalt post al trustului Intact.

Obsesia celor de la Acces Direct: vasluienii!

Rar s-a întâmplat ca această emisiune să nu aibă măcar de două ori pe săptămână cetățeni din Vaslui, de regulă din rândul celor mai izolați, mai necăjiți, care poate nici nu văzuseră capitala până să ajungă la Acces Direct. Cazul cel mai cunoscut este cel al soților Stegaru, Veronica și Viorel. După ce cei doi au ajuns la București cu povestea unui viol închipuit, producătorii și-au dat seama că pot transforma bieții oameni în două personaje de mare audiență. Nu s-au înșelat, pentru că Veronica a fost transformată în “Vulpița”, iar Viorel a primit rolul de soț veșnic încornorat. Zi de zi, 9 luni de zile, cei doi protagoniști au fost puși să facă toate năzbâtiile, s-au certat, s-au îmbrâncit, au lansat melodii, au făcut scene de gelozie, ba au filmat și la Blăgești, băgând cu de-a sila și pe socrii Veronicăi, în circul televizat. Mai mult decât atât, i-au dus pe cei doi nerozi în Parlamentul României, iar publicul a rămas uluit s-o vadă pe zburdalnica Vulpiță și pe Viorel față în față cu președintele comisiei de agricultură, vorbind despre programul… Tomata! “Mai jos nu puteați ajunge”, s-au supărat inclusiv parlamentarii, când au aflat a doua zi că s-au făcut de râs, deveniți și ei, involuntar, personaje în serialul soților Stegaru. În tot acest timp, televiziunea a încasat bani mulți din audiență, dar a plătit și amenzi uriașe. La un moment dat, cei doi au revenit acasă, la Vaslui, iar locul lor a fost luat de alți oameni necăjiți și mai puțin mintoși, ca să își dea seama că se expun la o umilință teribilă, ce va rămâne peste ani în memoria internetului. “Această emisiune ar putea avea un rol extraordinar, dacă i-ar pune pe acești oameni în posture jenante. Mie mi-e milă când văd că se bate nevasta cu bărbatul în direct, se înjură, sunt puși să dea detalii din dormitor, sunt încurajați să vorbească despre violuri reale sau închipuite… O femeie cu probleme mintale a intrat cu un bolovan să o atace pe prezentatoare. Ce e acolo? Ce televiziune e asta? E groaznic! Îți lasă sentimentul că oamenii slabi de mine sunt exploatați fără milă. CNA-ul are dreptate. Emisiunea trebuie ori supusă regulilor, ori desființată”, au scris telespectatorii într-una din petițiile lor.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

 1. Dar sa ne amintim: nu cumva vremea noua a publicat primul articol cu Vulpița și Viorel?
  Oare nu chiar aici am văzut primul filmuleț despre năbădăile Vulpiței ?
  Deci cînd vremea noua publică așa ceva….e de bine!
  Cînd antena 1 preai informația și o duce mai departe , e de rău !!!! 🤔🤗🇷🇴

  • Dorele, Dorele… una este sa sanctionezi sau, efectiv, sa constati in scris un „fenomen” social regretabil si alta este sa pui, zi de zi, doi idioti, sa faca lucruri in fata unei tari intregi. Sa aduci televiziunea si la Blagesti, sa filmeze in detalii casa, masa, saracia lucie a Vulpitei, pe socru cum o fugareste pe vulpita, cu tipete, urlete, pietre aruncate, amenintari, injuraturi. Una este sa vezi realitatea de langa tine si sa scrii despre ea, si alta este sa transformi cei doi ametiti, vai de capul lor, in actori TV si sa razi de ei. Si sa regizezi tampenii si sa azvarli totul pe un post national de televiziune. Diferenta aceasta uriasa doar oameni ca tine nu o vad din prima. ceilalti s-au prins.

 2. Ma întreb și eu, dar dacă,emisiunea ar fi avut audienta spre zero, cum ar fi fost normal dealtfel, pur și simplu boicotat, ar mai fi avut imbecilii aia, „carne de tun”??? Și cine este aceasta Mirela Vaida?Nu cumva a devenit „celebra” în TV cam în același mod ca și Vulpita??? Acum întreb pentru un prieten.

 3. A început curățenia.Ma bucur ,era o emisiune de subcultură…că sa nu folosesc cuvântul ăla care seamănă cu o delicatețe turceasca . așteptăm sa elimine și alte emisiuni penibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here