Accident controversat: biciclistul rãnit acuzã musamalizarea, politistii spun cã era beat si a cãzut!

ÎN CÃUTAREA ADEVÃRULUI… Un bãrbat în vârstã de 40 de ani a ajuns la spitalul din Vaslui, pe 20 august, cu traumatisme dobândite prin cãdere, în stare de ebrietate! Chiar dacã, din fericire, starea omului este în prezent una bunã, în urma accidentului s-a iscat un scandal în toatã regula. Mai exact, în timp ce politia sustine cã bãrbatul s-ar fi dezechilibrat si a cãzut singur de pe bicicletã, rudele acestuia acuzã cã autoritãtile musamalizeazã cazul. Mama victimei este convinsã cã o masinã de culoare gri ar fi cea care l-a izbit pe fiul ei, însã deocamdatã, politistii fac cercetãri si nu emit ipoteze. Singura certitudine este aceea cã victima a fost testatã cu alcooltestul si a avut 0,85 mg/l alcool în aerul expirat, mai exact, 1,7 la mie alcool în sânge!!

„Eu nu sunt de acord cu politistii care abia când am venit noi la sediu au început sã facã mãsurãtori si poze la locul accidentului! Fiul meu venea spre casã, de la muncã, e adevãrat cã bãuse, dar sunt martori care au vãzut cã o masinã l-a lovit din spate! O femeie era pe bancã si a vãzut cum l-a lovit în spate, el a cãzut si a alergat de l-a stropit cu apã! Soferul a pãrãsit locul accidentului, l-a acrosat din spate. Oare se va afla cine era la volan? Cred cã nu se vrea! Fiul meu m-a sunat de la Politie si m-a chemat zicând cã politistii vor sã musamalizeze cazul lui! A fost apoi transportat la spital la Vaslui. Cineva din spate putea sã ia numãrul de la masina care l-a lovit. Poate se gãseste cineva care a vãzut si retinut numãrul. Si bãiatul meu spune cã l-a lovit o masinã de culoare gri! Nu au fãcut nimic pânã când nu ne-am dus noi si am cerut sã fie fãcute mãsurãtori si poze. Vrem sã se afle adevãrul”, a spus revoltatã mama victimei. „Pacientul a fost investigat la UPU Vaslui, fiind externat pe 21 august cu diagnosticul << stare de ebrietate, traumatisme minore prin cãdere de pe bicicletã>>, a precizat medicul Lelia Croitoru, directorul medical al SJU Vaslui.

Politia face cercetãri, dar are o altã variantã decât cea a familiei!

„Pe 20 august, la orele 15.04, pe DN 24 A, la intrarea în localitatea Simila, comuna Zorleni, un bãrbat de 40 de ani, care circula pe acostament cu bicicleta, s-ar fi dezechilibrat si a cãzut pe partea carosablã. Politistii care au sosit la fata locului l-au testat pe biciclist, rezultatul fiind 0,85 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Victima a fost transportatã la spitalul din Vaslui, iar politistii fac cercetãri în dosarul penal deschis pentru vãtãmare corporalã din culpã”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ