UPDATE: La accidetul de la Crâng Nou, nepotul și-a spulberat bunicul cu motoscuterul! (FOTO)

UPDATE: Detaliile legate de accidentul petrecut în satul Crâng Nou, arată o situație mai puțin obișnuită. Concret, un minor de 13 ani, a luat motoscuterul familiei din curte, fără știrea părinților și a plecat pe uliță. Numai că, lipsa de pricepere într-ale condusului, a făcut ca minorul să se izbească de primul pod care i-a ieșit în cale, și pe care, culmea, se afla chiar bunicul său. Bătrânul a fost rănit, la fel și minorul.

„Copilul a fost diagnosticat cu o fractură de membru superior și a fost preluat de o ambulanță SAJ cu medicul din substația Bârlad, iar bunicul prezenta un traumatism cranian și a fost preluat de un echipaj EPA de la Bârlad. Ambii erau conștienți și stabili hemodinamic fiind transportați la Spitalul Județean Vaslui”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident cu două victime la Ciocani, provocat de un motoscuter!

GRAV… În cursul acestei dimineți, pe raza comunei Ciocani, satul Crâng Nou, a avut loc un accident rutier, soldat cu două victime. Un motoscuter a intrat într-un pod și a lovit un pieton. Ambele victime – conducătorul motoscuterului și, respectiv pietonul, sunt conștiente și primesc îngrijiri de la cadrele medicale de pe Ambulanța tip C2 din Bârlad, dar și din partea unui echipaj de prim-ajutor (EPA), de la ISU Vaslui. Poliția face cercetări în acest caz. Vom reveni cu amănunte.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ